Odp: Na strefę dymu nie ma prawa?
Robert podpisywałbyś się swoim imieniem i nazwiskiem..
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Robert podpisywałbyś się swoim imieniem i nazwiskiem..
Bardzo dobrze. Niech radni pisu to przeforsują. Myślę że rozsądni radni z PO i Rozwoju Rzeszowa też to poprą. Nie ma sensu robić polityki tam gdzie chodzi o zdrowie i czyste powietrze.
Nie ma sprawy Tomm... czy jak Ci tam
Niektóre nicki są oczywiste... tak jak np. w przypadku Sheparda.
Wstyd dla miasta. Kolejna święta wojna nawiedzinych oszołomów przeciw zwykłym ludziom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spokojnie człowieku z rynku trochę mniej nikotyny, to może i zdrowie i kojarzenie sie poprawi? Ja jestem własnie zwykłym człowiekiem, nie palę, nie jestem uzależniony, nie chcę szkodzić innym ludziom i niech ludzie (np. palacze) też nie szkodzą mnie i mojemu dobremu samopoczuciu.
A dlaczego nie można zróżnicować i na rynku dopuścić palenie a na 3 maja wprowadzić zakaz?
To niestety nie jest najlepszy pomysł. Nie po to miasto zainwestowało w rynek tyle milionów, żeby teraz zrobić tam rezerwat dla palaczy. To jest "salon"miasta i zarówno palący jak i niepalący powinni móc z niego korzystać. Nie zapominajcie, że zakaz palenia miałby obowiązywać jedynie pod zadaszeniami ogródków. Na otwartej przestrzeni rynku zawsze będzie można zapalić.
Zakaz jest potrzebny ale chyba trzeba dużo czasu zanim niepalacy zaczną częściej zagladać na rynek . Ja z żoną wolimy zatrzymać sie na 3 maja. w tych ogródkach co prawda też palą, ale zdecydowanie mniej. Wyraźnie lepszy klimat
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź