Odp: Czyżby to początek zmian w edukacji?
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Rada Szkoły jest w zespole na osiedlu Zwięczyca.
Panie Szumny, bardzo nieszczerze brzmi pańska krytyka działań władzy Rzeszowa. W czasie debaty wychwalał pan prezydenta Sienko, radnych PO, SLD, Rozwoju Rzeszowa. Krystyna Wróblewska to też dla pana autorytet. W co w takim razie mamy wierzyć?
Drogi <mieszkańcu>, podczas debaty podałem nazwiska osób z różnych klubów, które jak zechcą to mogą pomóc dokonać dobrych zmian w oświacie. Sam PiS liczy tylko 8 osób i nic nie przegłosuje bez wsparcia innych. A mamy ważne projekty uchwał do przyjęcia, aby dokonać niezbędnych zmian.
Krytyka działań władzy sięga tak głęboko, jak bardzo te działania są szkodliwe. Na razie źle jest w liceach i technikach. Dlatego trzeba już dokonać naprawczych zmian, a nie czekać na zepsucie w gimnazjach i podstawówkach. Krystyna była doradcą metodycznym (przed likwidacją przez miasto), ale nigdzie nie twierdzę, że to dla mnie autorytet we wszystkim.
Pan Szumny teraz jest ekspertem od wszytskiego. Coś Pan robił przez ostatnie trzy lata?
Z wszystkich ostatnich debat, które odbyły się w Rzeszowie na różne tematy, jedynie w tej oświatowej brałem udział jako panelista - i to w zamian za inną planowaną wcześniej osobę.
PS. Jestem z wykształcenia nauczycielem, pracowałem w szkole średniej (LO) i potem na uczelni jako nauczyciel akademicki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź