Odp: Fontanna odkrywa nowy świat kultury
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Zupełnie nie zgadzam sie z autorem. Nowa fontanna to dobra rzecz. A ludzie z czasem unormują swoje zachowania.
Byłem w ostatnią sobotę na pokazie specjalnym po raz pierwszy. Pomijam że narodu było jak meczu mundialu i ludzie wzajemnie zasłaniali sobie widok. Pokaz był jeszcze mniej interesujący. Po kilku minutach przdstawienia miałem już dość. Bijaca fontanna i muzyka tlko tyle czasu była zdolna perzykuć moją uwagę. Jeśli to jest ta głowna atrakcja to wydatek znowu dziesięciu baniek jest porażką.
Agli, fontanna kosztowała 7,5 mln zł.
Kolejna droga zabawka w mieście. Choć z drugiej strony wielu mieszkańcom rzeczywiście się ona podoba.
A mnie wydaje się to kolejnym sztucznym tematem do dyskusji. W mieście prowadzi sie dziesiątki innych inwestycji za miliony złotych. Przy każdej, albo przy wielu z nich można postawić różne uwagi o sensowność. Choćby remont i poszerzenie ul. Rejtana. Świetna rzecz tylko dokąd samochody dojadą tą kosztowną ulicą, jeśli szeroka droga kończy się na Piłsudskiego. Dlatego dajmy już spokój fontannie.
po co się silić na analizy tego zjawiska - to, że się mieszkańcom podoba to chyba normalne - w końcu jest to dość efektowne, sam z dziećmi chodzę - do wody nie wchodzą, ale mają ubaw i nie nudzą się pod blokiem. Po co pisać takie dyrdymały - doktorat chcecie zrobić na tej fonatnnie czy co?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź