Odp: W Rzeszowie lepiej chodzić piechotą!
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Bilet normalny będzie kosztował 2,80 zł, a bilet ulgowy 1,70 zł. Jak łatwo policzyć, osoba dorosłą chcąca pojechać tam i z powrotem zapłaci 4,60 zł, a jeśli będzie musiała się przesiadać...
Halo! Czy na TWiNN też już wkracza epoka odfajkowanej roboty redakcyjnej???? Bo wg mnie 2,80 + 2,80 to jednak wciąż 5,60
Nie pojmuje dlaczego urzędnicy są tak pozbawieni wyobraźni. Przecież im bardziej będą podwyższali ceny biletów tym bardziej będą tracili klientów. A słyszałam jakoby urzad chce zachecać do jeżdżenia autobusami?
Ewa, wytłumaczenie jest proste. Cenami biletów zajmuje sie jedna komórka urzędu miasta, a zachęcaniem do korzystania z miejskiej komunikacji druga komórka Inaczej być nie może gdy za rządów Ferenca ilość urzędników zwiększyła sie pewnie dwukrotnie. Przerost administracji zawsze kończy sie chaosem
Dziękujemy Malutka za zwrócenie uwagi. Jest już poprawione. Dołożymy starań, aby podobne błędy rachunkowe już się nie pojawiały
"Cenami biletów zajmuje sie jedna komórka urzędu miasta, a zachęcaniem do korzystania z miejskiej komunikacji druga komórka " - To oczywiście bardzo dowcipne ale mnie nie do śmiechu. Dzień po dniu media informują mnie o kolejnych ruchach rządzących w Warszawie i Rzeszowie. Wcale sie nie dziwię ludziom wyjażdżającym za granicę skoro na miejscu tak się ich dołuje.
Rozumiem rozgoryczenie ale na to jest tylko jedna rada Ruff. Nie ogladaj newsów telewizji, a w internecie nie czytaj codziennych wiadomości.
Czasem się nie da piechotą. Niestety wiele osób jest jednak skazanych ten rodzaj komunikacji. I chyba na tym też się bazuje, bo zawsze będzie grupa mieszkańców korzystających z MPK.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź