Odp: "Galerie handlowe to nie wszystko..."
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Projekt bardzo mi się podoba. Jeżeli będzie tak jak obiecują, to się bardzo chwali. Trzeba w końcu w tym mieście dawać zielone światło dla inwestycji i inwestorom z otwarta głową i nowatorskimi pomysłami.
Od pomysłu do realizacji długa droga. Projekt fajny, tylko ile i czy w ogóle uda się zrealizować, to czas zweryfikuje.
No i na drodze stoi jeszcze konserwator a to nie byle jaka przeszkoda. Można pewnie zrobić w projekcie mniejszą lub większą korektę ale dobrze że zaczynamy widzieć Rzeszów również nowocześnie.
Zastanawia mnie ile w tych wypowiedziach jest marketingu a ile rzeczywistego zapału. Na razie hotel Grand i kamienice w rynku wygladają obiecująco, ale czas pokaże czy ci panowie utrzymają ten kurs.
Ci inwestorzy pokazali jak do tej pory, że stać ich na porządną architekturę. Należy się tylko cieszyć, że chcą więcej...
Myślę, że każdy biznesmen patrzy na to żeby zarobić. Tym bardziej należy doceniać takich, którzy poza własnym portfelem widzą jeszcze coś więcej. Stać ich i chcą coś ciekawego pozostawić po sobie, to dlaczego nie - niech budują. Tu zgadzam się K.Fokiem, że to miasto nie jest skarbnicą historycznych zabytków, niech więc przyciąga turystów nowoczesna architektura.
Kobra właśnie trącił sprawę która może podważyc ten projekt. Jest kryzys i gdy do ładnych obrazków projektanci dołącza kosztorys, to może będą musieli zrobić drugą koncepcję - tańszą. Ale gdyby coś nietuzinkowego w tym podwórku powstało, to bym sie cieszył. Oby tylko budynek w międzyczasie nie zaczął rosnąć o kolejne kondygnacje. Bydynki tych inwestorów mają tendencję to takiego nagłego wzrostu. Vide: Grand, dziura Barana, narożnik na Hetmańskiej.
dopieścić to pan M potrafi ale co innego i nie mam na mysli \"dziury barana\"
Chcecie atrakcji w hotelu?Mariusz potrafi to zorganizowac najlepiej.gwarantuje
Czyżby jakieś dwie porzucone panie??? To może zdradzicie jakieś szczegóły????
e to chyba raczej brzmi jak reklama tego pana ;-))) widać wspomnienia są do dziś tylko po co na forum.
Reklama? Ja wyczuwam lekką złość i ironię
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź