1

Odp: "Galerie handlowe to nie wszystko..."

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Projekt bardzo mi się podoba. Jeżeli będzie tak jak obiecują, to się bardzo chwali. Trzeba w końcu w tym mieście dawać zielone światło dla inwestycji i inwestorom z otwarta głową i nowatorskimi pomysłami.

3

Od pomysłu do realizacji długa droga. Projekt fajny, tylko ile i czy w ogóle uda się zrealizować, to czas zweryfikuje.

4

No i na drodze stoi jeszcze konserwator a to nie byle jaka przeszkoda. Można pewnie zrobić w projekcie mniejszą lub większą korektę ale dobrze że zaczynamy widzieć Rzeszów również nowocześnie.

5

Zastanawia mnie ile w tych wypowiedziach jest marketingu a ile rzeczywistego zapału. Na razie hotel Grand i kamienice w rynku wygladają obiecująco, ale czas pokaże czy ci panowie utrzymają ten kurs.

6

Ci inwestorzy pokazali jak do tej pory, że stać ich na porządną architekturę.  Należy się tylko cieszyć, że chcą więcej...

7

Myślę, że każdy biznesmen patrzy na to żeby zarobić. Tym bardziej należy doceniać takich, którzy poza własnym portfelem widzą jeszcze coś więcej. Stać ich i chcą coś ciekawego pozostawić po sobie, to dlaczego nie - niech budują. Tu zgadzam się K.Fokiem, że to miasto nie jest skarbnicą historycznych zabytków, niech więc przyciąga turystów nowoczesna architektura.

8

Kobra właśnie trącił sprawę która może podważyc ten projekt. Jest kryzys i gdy do ładnych obrazków projektanci dołącza kosztorys, to może będą musieli zrobić drugą koncepcję - tańszą. Ale gdyby coś nietuzinkowego w tym podwórku powstało, to bym sie cieszył. Oby tylko budynek w międzyczasie nie zaczął rosnąć o kolejne kondygnacje. Bydynki tych inwestorów mają tendencję to takiego nagłego wzrostu. Vide: Grand, dziura Barana, narożnik na Hetmańskiej.

9

dopieścić to pan M potrafi ale co innego i nie mam na mysli \"dziury barana\"

10

Chcecie atrakcji w hotelu?Mariusz potrafi to zorganizowac najlepiej.gwarantuje

11

Czyżby jakieś dwie porzucone panie??? smile To może zdradzicie jakieś szczegóły???? smile

12

e to chyba raczej brzmi jak reklama tego pana ;-))) widać wspomnienia są do dziś tylko po co na forum.

13

Reklama? Ja wyczuwam lekką złość i ironię smile