Odp: Galeria: RETRO Rzeszów
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Dziewczyny niektóre są całkiem fajne, pozostałe... Hmm... to kwestia gustu. Natomiast urzekające są te reklamowane firmy w tle Import export, turbo wypożyczalnia video, akumulatory i podnośniki. To dopiero był rozwój gospodarczy
A zespół muzyczny??? ZESPÓŁ! Brakuje mi tylko Lutka Danielaka na czele peletonu!
Buniowska była wybrana na miss w 1989. Pamiętam ją ze szkoły. Myślę że nie ja jeden Nie mam z nią kontaktu ale przesłałbym jej link do tej strony. Zdziwiłaby się jak długo żyją zdjęcia z tamtych konkursów
Czyli kolega studiował w PLSP? Jaki rocznik? Ten co Buniowska?
Nie mogę Znalazłam siebie
A dokładniej? Jeśli się wolisz nie ujawniać, to może przynajmniej zdradź tajemnicę: czy jesteś wśród kandydatek do tytułu czy publiczności?
Chyba, że se zwyczajnie jaja robisz. Też git. Niech się skręcają z ciekawości. Ja w sumie też tam byłem
Jako uczestniczka ale zdjęcia wyszły fatalnie więc proszę o więcej nie pytać. Zresztą to nie oddaje tego jak to wtedy wyglądało.
O proszę !
To ja proponuję by w nastepnym numerze Twinn opowiedzieć jak to wygladało.
Sądzę, że można by zamieścić relację uczestniczki "z pierwszej reki" np w postaci wywiadu - rozmowy.
Oczywiście mógł by być "anonimowy" - myśle że redakcja by sie zgodziła. Redakcjo, prawda ?
Proszę przemysleć i wysłać kontakt do siebie na maila: twinn@twinn.pl
Pozdrawiam !
zdjęcia wyszły fatalnie bo fotograf do bani
Ja te zdjęcia oceniam jako historię sprzed 20 lat i to jest fajne:) Jeżeli chodzi o jakość zdjęć, no cóż... wtedy widziało się ostateczny efekt po wywołaniu kliszy...
Cieszymy się, że jedna z uczestniczek odnalazła się na tych fotografiach:) I zgadzamy się z postem prof. Tarantogi . Zapraszamy Panią uczestniczkę, do kontaktu z naszą redakcją. Żadna fotografia nie odda atmosfery chwili. Z przyjemnością posłuchamy jak to wtedy wyglądało? :)
Wg mnie to najlepszy poziom prezentowały dwójka, trójka i dziesiątka. I prawda jest taka że trójka wygrałą jak najbardziej zasłużenie! Brawo, nawet po latach
To były wybory Miss Ziemi Rzeszowskiej`91 . Wygrała Monika Urbańska, późniejsza finalistka Miss Polski`91. Jej losów nie znam.
Hej;
Pamiętam Beatę Buniowską - na obozie wędrownym (2 tygodnie?) wzdłuż zachodniej granicy aż do Szczecina chyba w .. 88 roku ? Pamiętam że była wtedy miss Rzeszowszczyzny i chyba przed dalszymi eliminacjami...
Zazdroszczę że dzisiaj wszystko się dokumentuje i szkoda mi, że tak mało osób z dawnych analogowych czasów nie ma czasu lub ochoty jakoś odtwarzać tamtych czasów - były niezapomniane.
Pozdrawiam
piotr
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
hs=41855dc20039b43f408cc2a7840a21b7<div style="display:none;">
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź