Odp: Duch miejski znowu dostał fangę w nos
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Zacny tekst, który w nie mniej zacny sposób poprawił mi humor z rana...
Mam nadzieję, że Zima nie opuści nas przed kalendarzowym terminem kresu Jej panowania...
Zaprosiłbym chętnie Autora i Ducha na zabawę w śnieżki, albo: w fortecę... a potem: na gorące kakao.
Jak za dawnych, spokojnych czasów, gdy po zabawie na górce przy Partyzantów albo na kopcu, szło się z sankami na plecach, udając zestrzelonych pilotów alianckich, przedzierających się przez Alpy...
Pozdrawiam ciepło,
S.
To typowe dla rzeszowskiej rzeczywistości. Robota musi sie robić! Ale czy ma sens? Ważniejsze są statysyki do konkursu osiagnięć.
Mieszkanka i jej Duch są świetnym duetem. Więcej takich spostrzeżeń naszej miejskiej rzeczywistości poproszę Ale się uśmiałam
Nudne to to, calkiem nie śmieszne. Same oklepane stwierdzenia że jak jest snieg to nie ma kto odsniezyć. że słuzby miejskie itp itd
Autorowi brak polotu najwyraźniej.
"... Autorowi brak polotu najwyraźniej...."
Masz oczywiście prawo do własnego zdania.
Ale zapodaj coś własnego. Porównamy parametry lotu.
A ja uważam, że to bardzo fajny tekst. Napisany w inteligentny sposób o tym co dotyka nas wszystkich. A jego lekkość pozwala z pewną dozą uśmiechu spojrzeć na kłopoty codzienności. A skoro tak się ten temat "klepie" to znaczy, że jest to temat z gatunku problematycznych. I wolę taką formę delikatnej i uśmiechniętej pretensji niż często wulgarne uwagi zamieszczane na innych forach!
Mieszkanko/Pasażerko! Proszę o więcej Ubarwia to naszą rzeszowską szarzyznę!
do sherpada.
Nie chodzi o to by każdy pisał i się porównywał.
Nie jestem literatką więc nie porywam sie na coś czego nie robię.
Tekst o duchu tknie amatorszczyzną i tyle.
Co sie stało z działem o literaturze ? Były ciekawe teksty, rozmowy.
A dziś nie ma nic. Czyżby zabrakło tematów i autorów ? Nie wierzę.
Pozostały amatorskie teksty o duchach, kotach i kosmitach. Bzdety !
do sherpada.
Nie chodzi o to by każdy pisał i się porównywał.
Nie jestem literatką więc nie porywam sie na coś czego nie robię.
Tekst o duchu tknie amatorszczyzną i tyle.
Co sie stało z działem o literaturze ? Były ciekawe teksty, rozmowy.
A dziś nie ma nic. Czyżby zabrakło tematów i autorów ? Nie wierzę.
Pozostały amatorskie teksty o duchach, kotach i kosmitach. Bzdety !
Myślę, że jak ktoś jest znudzony, to powinien odpocząć od wszystkiego, wybrać się na fajny film do kina, do cukierni na dobre słodkie ciastko, a potem przeczytać np: ten tekst jeszcze raz, i może zobaczy ducha w innym świetle Pozdrawiam i życzę powrotu do normalności
"Tekst o duchu tknie amatorszczyzną i tyle"
Ależ to właśnie bardzo dobrze. Cała ta strona jest amatorska, spontaniczna i co najważniejsze prawdziwa. Jak kto szuka napuszonej oficjalności to proponuję stronę pomponik.pl
Natomiast twinn będzie mi się podobał dopóki nie rozpuści sie w tych rzeszowsko-ratuszowo-biznesowych układach. To dobre dla nowomiejskich wieśniaków. Twinn jest natomiast potrzebnym oddechem dla niezależnie myślących.
Jeśli mogę tylko coś doradzić, to publikujcie więcej opinii różnych osób do dyskusji.
"... Pozostały amatorskie teksty o duchach, kotach i kosmitach. Bzdety ! ..."
Może jakieś konkrety? Na razie - same ogólniki, niestety.
Takie generalizowanie to farsa: "nie znam się, ale mi się nie podoba".
Artykuł o kotach akurat, jest jednym z serii popularyzujących mało znane gałęzie nauki.
Dedykowany - jak cały T-SCIENCE - ludziom ciekawym wiedzy.
Nie każdy musi to czytać. Podobnie - jak nie każdy musi zdać egzamin maturalny.
P.S. Jak dla mnie to właśnie dział literacki był nudny, lelawy i mało interesujący. I co z tego? Innym się podobał, więc spełniał oczekiwania. Trochę luzu...
A pytałem o osiągnięcia, bo zwykle jest tak, że ktoś kto dużo brzęczy sam niewiele potrafi...
S.
P.S. A o kondycję talentu autorki komentowanego tekstu bym się nie martwił: docenili go specjaliści wysokiej próby i to na forum ogólnopolskim, więc możesz spać spokojnie...
Ostatnio edytowany przez Shepard (2012-02-21 12:07:13)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź