Odp: Okiem Jerzego - felieton cykliczny (4)
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Mądrze. Ekumenicznie. Wreszcie bez cienia politycznych jadów. I czerpane ze swych korzeni. Gratulacje,
jat
Teraz myślę, że zawsze powinno się szukać światła nawet w najciemniejszej chwili. Dziś miałam taki ciężki dzień w pracy, a pańskie słowa uspokoiły moje nerwy. Dziękuję za to
Gdy czytam Wasz portal to zaczynam myśleć optymistycznie. Nie piszecie jakichś szczególnie optymistycznych rzeczy. Po prostu poruszacie tematy wyłamujące się z obrzydliwego tabloizującego się oblicza mediów. Mam już dość czytania o świetnie bawiących się ludziach, którzy w rzeczywistości zarabiaja 1200 miesięcznie albo opowieści o tzw. "przeciętnych", których stać na jeżdżenie mercedesami i spędzanie wakacji na Kanarach. Wy piszecie o życiu jakim jest i za to dziękuję. Panu Jerzemu, pani Barbarze i całemu Twinnowi
Ciekawy tekst... światło, symbolika, Pan Szajna. Chętnie przeczytam o Szajnie. Dużo ciekawych historii słyszałam o jego życiu, o książce Pana Fąfary też, jednak jakoś do tej pory nigdy nie było czasu... Ten felieton na nowo ożywił we mnie potrzebę przeczytania tej książki.
Przeczytałam wszystkie felietony, począwszy od pierwszego aż do tego. Chyba ten podoba mi się najbardziej. Jest taki bardzo pozytywny, a dziś trzeba nam takiego pozytywnego myślenia i widzenia siebie i innych w jasnym świetle.
Nie, nie chodzi mi o ślepe zaufanie ale o pozytywne nastawienie do życia.
Dziś tak rzadko ceni się prawdziwy talent, a ubóstwia się kuglarstwo. Panie Jurku, bardzo dobry i ciekawy tekst - dziękuję
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź