1

Odp: Okiem Jerzego - felieton cykliczny (4)

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Mądrze. Ekumenicznie. Wreszcie bez cienia politycznych jadów. I czerpane ze swych korzeni. Gratulacje,
jat

3

Teraz myślę, że zawsze powinno się szukać światła nawet w najciemniejszej chwili. Dziś miałam taki ciężki dzień w pracy, a pańskie słowa uspokoiły moje nerwy. Dziękuję za to smile

4

Gdy czytam Wasz portal to zaczynam myśleć optymistycznie. Nie piszecie jakichś szczególnie optymistycznych rzeczy. Po prostu poruszacie tematy wyłamujące się z obrzydliwego tabloizującego się oblicza mediów. Mam już dość czytania o świetnie bawiących się ludziach, którzy w rzeczywistości zarabiaja 1200 miesięcznie albo opowieści o tzw. "przeciętnych", których stać na jeżdżenie mercedesami i spędzanie wakacji na Kanarach. Wy piszecie o życiu jakim jest i za to dziękuję. Panu Jerzemu, pani Barbarze i całemu Twinnowi smile

5

Ciekawy tekst... światło, symbolika, Pan Szajna. Chętnie przeczytam o Szajnie. Dużo ciekawych historii słyszałam o jego życiu, o książce Pana Fąfary też, jednak jakoś do tej pory nigdy nie było czasu... Ten felieton na nowo ożywił we mnie potrzebę przeczytania tej książki.

6

Przeczytałam wszystkie felietony, począwszy od pierwszego aż do tego. Chyba ten podoba mi się najbardziej. Jest taki bardzo pozytywny, a dziś trzeba nam takiego pozytywnego myślenia i widzenia siebie i innych w jasnym świetle.
Nie, nie chodzi mi o ślepe zaufanie ale o pozytywne nastawienie do życia.
Dziś tak rzadko ceni się prawdziwy talent, a ubóstwia się kuglarstwo. Panie Jurku, bardzo dobry i ciekawy tekst - dziękuję smile