Odp: Jasionka dorówna Krynicy?
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Jak tam panie marszałku z PIS burzymy symbol Rzeszowa i zrzucamy z samej góry 2 krzyże herby miasta jak we Francji z pomnika polskiego papieża? TVN 24 i Polsat News pewnie na żywo będzie nadawał jak krzyże rozbijają się o bruk! Jedno pewne przejdzie pan do historii.
Co by nie powiedzieć ten rząd docenia podkarpacie. Che się powiedzieć wreszcie. Zgrzytem jest tylko stawanie prezydenta Rzeszowa przysłowiowym okoniem.
Sondaże pokazują skuteczność pisowskiej polityki. Przepaść między Pisem a PO jest coraz większa. Partię tą popierają już nie tylko ludzie o typowych poglądach prawicowych ale coraz więcej ludzi niezdeklarowanych politycznie. Najbardziej traci na tym lewica. Ona praktycznie zniknęła ze sceny. To skutek tego genialnego ruchu z 500+
W tym kraju chyba wreszcie udało się odczarować ciągłe okłamywanie nas przez polityków. Obiecywali, wygrywali wybory a potem robili to co chcieli. Pis przynajmniej na razie zachowuje się inaczej. Widać że im zależy na zmianach. Inaczej dogadaliby się z politykami unijnymi i grzali ciepłe posadki. Oni się narażają i może w niektórych sprawach nie mają racji ale w całości wychodzi to na plus. Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona pisem i mogą liczyć na moje poparcie.
Niech dalej PO tak ujada na Polskę w Brukseli jak to było wczoraj to pis będzie miał poparcie 60 procent.
PIS jeśli chodzi o gospodarkę i dbanie o zwykłych ludzi nie ma sobie równych. Ale tylko w sprawach całego kraju. Na 100% kolejne wybory do sejmu/senatu wygrają. Ale góra w Warszawie chyba nie wie co tu w Rzeszowie robi ich partyjna pisowska trójca Kultys, Fiołek i Szlachta? Rzeszów nazywają bastionem pisu ale jeśli nie mam racji dlaczego tutaj NIGDY pis nie miał większości w radzie miasta? Blokują inwestycje blokują rozwój. Przeciwni wszystkiemu. Pis w Rzeszowie nigdy nie wygra do czasu usunięcia radnego Kultysa z szeregów tej partii.
Szok ile tu pisowskiej propagandy w komentarzach. Przykre jest tylko to, że te komuchy faktycznie mają szanse kolejny raz wygrać wybory...
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź