Odp: Nowa gra prezydenta Ferenca
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Ferenc urodził sie 10 lutego 1940 w Rzeszowie. Teraz ma 76 lat. Panie Stanisławie M. pisanie że przyłączenie Krasnego do Rzeszowa będzie trampoliną wyborczą dla Ferenca do sejmu w 2017 roku mnie śmieszy. A co do Krasnego. Od rana do nocy auta z temtego rejonu korkują miasto. Może warto zalegalizować tą fikcje jaką starają sie fosować władze Krasnego że Rzeszowa nie potrzebują. Doją ten Rzeszów a dokładać sie nie ma komu. Jak tak bardzo nie chcą do Rzeszowa to po co tu jadą?
Ferenc jest bardzo zasłużony. Nie przeczę. Ale powinna być przynajmniej zwyczajowo przestrzegana jakaś granica wiekowa w pełnieniu ważnych funkcji. 76 letni prezydent na koniec kadencji będzie miał osiemdziesiątkę. Trochę to żałosne. Staruszek Kornel Morawiecki marszałek senior sejmu jest nawet młodszy.
Pięć lat temu też mówiono że Ferenc za stary i nie będzie kandydował na trzecią kadencję. A kandydował i na trzecią i na czwartą. Teraz nie zdziwi mnie nawet jego ponowna kandydatura do senatu za 4 lata.
Głupoty piszecie. Prezydent Ferenc ma jeszcze tyle energii i z powodzeniem będzie kierował naszym miastem jeszcze przez co najmniej następną kadencje!
Co za troll
xxl, pisul, czy jak ci tam. Zastanów się co piszesz. O ile w ogóle rozumiesz, co to znaczy
Rekord należy do japończyka co miał 128 lat. Feren jeszcze spokojniez 2 kadencje wygra. A dziś na rzeszow-news piszą o nkwym moście przez wisłok który planuje prezydent! Stary? On ma wigoru za trzech. A co do mostu jestem za. To bardzo dobry pomysł w tym miejscu.
Ferenc sie sprawdza i jest dobry w tym co robi. To i ludzie na niego głosują. Oby zdrowie mu dopisywało i rządził jak najdłużej. Miasto pięknieje, inwestycji i ludzi przybywa. A kto uważa inaczej to dopisze że o swojej głupocie przekonacie sie jak kiedyś kiedyś przyjdzie następny po panu Ferencu. Ale to norma że ludzie dopiero doceniają kogoś gdy go zabraknie
A ja nawet jak będzie miał 90 lat to i tak będę na niego głosowała.
Słyszeliście news dnia. Ferenc chce budować nowy kolejny most z drabinianki na lisią góre. Napisali. O tym na Rzeszow-News.Pl
Brawo Ferenc, brawo nowy most. Mieszkańcy Boguchwały będą bez problemu jeździć do Tyczyna
Hujo czy jaj ci tam Boguwała i Jiczyn nie leżą w Rzeszowie. Śmierdzący cebulą nie mają głosu. Most dla Rzeszowian i co w tym dziwnego że prezydent którego wybrali mieszkańcy ułatwia życie swoim.
Prezydentowi życze dużo zdrowia i kolejnej udanej kadencji w fotelu prezydenta miasta. Ma pan głos mój i głosy mojej licznej rodziny.
Kwiaty! O kwiatach zapomniałem dla naszego dobroczyńcy. 10 lutego ma urodziny. Będziemy wszyscy. Jeszcze raz dużo zdrowia
Polityka to brudna gra. Ferenc już nie raz robił mieszkańców w h... Potrafi przy tym robić doskonały pr. I za to go kochamy!!!!!!!!
Wspomniana "brudna gra" to zaproponować kobiecie seks analny wiedząc że ta ma uporczywą rzadką biegunke połączoną z kaszlem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź