Odp: Galeria: RETRO Rzeszów
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Jakie to kiedyś było na żenującym poziomie. Te stroje i ta oprawa. Kto to wymyślał? Całe szczęście to za nami. Warto pokazywać takie zdjęcia to wielu doceni zmiany. I wcale nie chcę poruszać wątków personalnych bo znowu zostanę skrytykowany ale powiedzcie ze dziś nie jest fajniej
Tamten czas na swój czas był odjazdowy! Dziś jest inaczej. Czy fajniej? Nie wiem. Ale wiem jedno: za kilkanaście, kilkadziesiąt lat Ci, co przyda po nas napiszą o tym co dla nasz dziś fajne - ale badziew! Tak więc drogi Melu nic epokowego nie odkryłeś.
Najlepsza jest ta panna na ostatnim zdjęciu Uśmiech od ucha do ucha, "super" kiecka i te nogi, nogi 1 klasa
> Najlepsza jest ta panna na ostatnim zdjęciu
zgadza się; to ta sama co na fotce w czerwonym wdzianku i w parze z czarnulą krótkościętą; zawieszenie pierwsza klasa: do samej ziemi. szkoda że dziś są dwadzieścia lat starsze
Obydwie to modelki zza wschodniej granicy. Robiły wtedy wrażenie: większość rodzimych dżentelmenów na ich widok łykała ślinę na bezdechu Ale pozostałe z tej grupy - raczej wizerunkowo typowe...
Na wielu zdjęciach pojawia się wśród publiczności Janusz Płodzień Zupełnie jak w Zelig w filmie Woody Allena
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź