Odp: Nowy klub w Rzeszowie - rodem z Paryża
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
I pewnie znowu Kora będzie na otwarciu. Zakład?
LUKR co to za nazwa?! Nie ważne, ważne że po polskiemu. Jak czytałem o Akademii, to się przypomniało i mnie to i owo... Ach to były czasy. A teraz idą nowe, mam nadzieję, że LUKR będzie pierwsza klasa, palce pisać
O ile pamiętam to Pan Wróbel już otwierał jakiś czas temu klub. Miało być wspaniałe miejsce o różnorakich możliwościach. Dziś po tym klubie nie ma śladu i nawet już nie pamiętam jak się nazywał Oby tym razem Pan Wróbel miał więcej szczęścia...
OMG! To Wróbel jeszcze siedzi w rzeszowku!? Myślałem, że dawno wydarło go do newyorka albo jakiegoś innego wielkiego świata. Skoro tak, to Robert Wróbel, życzę sukcesów na miarę Akademii i sto razy większych. Pokaż ludziom jak dziś bawi się świat.
Do takiego ambitnego klubu trzeba miec ikre nie tylko po stronie organizatorów ale tez po stronie klientów i ich kieszeni. W Rzeszowie święci triumfy darmowa fontanna multimedialna z Anna German, Lukr nie zrobi jej konkurencji. Ale powodzenia zawsze moge zyczyć.
@ yougo @ nie podniecaj się. Pokazanie jak bawi się świat to żadne osiągnięcie. Zaproszę paru kumpli z laskami i możemy ci pokazać
Wcześniej można było to oglądać jak zajrzało się na zaplecze klubu live
No właśnie! Pani redaktor zapomniała wspomnieć, że Robert Wróbel po Akademii miał jeszcze epizod klubowy. Otworzył niejaki klub LIVE przy Rejtana w Rzeszowie. LIVE nim zdążył się rozkręcić został zamknięty. Nie wiem jaka była przyczyna, ale jeżeli sytuacja Wróbla przerosła, to może teraz warto się zastanowić... Może czas ustąpić miejsca młodszym i oszczędzić sobie wstydu przed kolejną klapą?
"dede> @ yougo @ nie podniecaj się. Pokazanie jak bawi się świat to żadne osiągnięcie. Zaproszę paru kumpli z laskami i możemy ci pokazać Wcześniej można było to oglądać jak zajrzało się na zaplecze klubu live "
Chyba ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Wydaje mi się że autorowi tamtego wpisu nie chodziło o zapleczowy burdel, a o to jak dziś ludzie bawią się w klubach na świecie i to tych będących na topie listy. Ja przynajmniej też bym sobie tego życzył, by LUKR taki klubem był. Tego bardzo brakuje mi w tym mieście i nie tylko tego... Wiem co mówię, bo lata mieszkałem zagranicą.
A ja lata mieszkom na tej rzeszowskiej wiosce i tyz bym chcioł świata liznoć... Niech ta szefuje temu przybytkowi Wróbel, Kos, Szpak czy inny ptok, byle zabawa dobra była, dziewczyna młoda, wódka się lata i nóżka do klasowej muzyczki tupała.
Wiechu tylko pamiętaj, że tam obowiązuje dresscode. Jak przy wejściu zobaczą, że słoma ci z butów wystaje, to chlopie z imprezowania nici.
@ Weron @ ja nie pisałem o tym co by kto chciał żeby Wróbel pokazał, ale o tym co Wróbel może pokazać
"@ yougo @ nie podniecaj się. Pokazanie jak bawi się świat to żadne osiągnięcie. Zaproszę paru kumpli z laskami i możemy ci pokazać Wcześniej można było to oglądać jak zajrzało się na zaplecze klubu live :-)"
A możesz jaśniej o co Ci chodzi? Ja wolę imrezować, niż siedzieć na zapleczu, mmm... ale jeżeli ty masz ty lubisz...
Mam nadzieję, że to będzie klub, którego w Rzeszowie już dawno nie było, bo to że Robert się sprawdzi to pewne.
\"Wiechu tylko pamiętaj, że tam obowiązuje dresscode. Jak przy wejściu zobaczą, że słoma ci z butów wystaje, to chlopie z imprezowania nici.\"
O jaki sie kozok znaloz. Jo już wolim mojo słome w butach niżli tyn twój wielki świot. Coś mi sie widzi, żeś ty większy wiesniok niżli jo
Ciekawe czyja kasiora tak naprawdę została wklepana w ten interes? Biznes w MH ostatnio nie czuł się najlepiej, firma przegrała kilka procesów z byłymi najemcami na niemałe kwoty. Goście wspierający interes po politycznej linii z partii zielonej też na uśmiech szczęścia nie mogą ostatnimi czasy narzekać. Kto jest tak odważny zatem, żeby wpompować pieniądze w niepewnych czasach w taki przybytek? (na zdjęciach widać, że symbolicznej złotówki to nie kosztowało), i dla kogo jest przeznaczony? czyżby wschodni kapitał szukał mety? Ciekawe, czas pewnie pokaże.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź