Odp: Korwin-Mikke, człowiek Burza
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Korwin, Korwinem ale dziś jest ostatni dzień głosowania na projekty Budżetu Obywatelskiego.
Tarantoga poleca:
nr 25 - Planetostrada
nr 43 - Kluby Młodych Odkrywców
Więcej na temat projektów i sposobu głosowania (także poprzez internet) na http://www.explores.pl/?zaglosuj,174
Przez tzw. korwinizm przechodzi się jak przez chorobę dziecięcą. Potem człowiek dorasta i zaczyna poważniej patrzeć na świat.
Litości. Tylko nie ten oszołom
Korwin oszołom? Wrecz przeciwnie. Jest dobrą odtrutką na lewactwo tylko czasem puszczają mu nerwy. Podziwiam go za niezmordowne od lat boje z euromarksizmem
Gdyby ten gosc doszedl do wladzy z wiekszoscia w sejmie ktora dawalaby mu mozliwosc zmiany konstytucji bylby jak łukaszenka albo putin a gorszy jak stalin czy hitler bo w malym palcu zna historie tego ostatniego i tak latwo nie dalby sie zagnac do bunkra. Ma zadatki na dyktatora doskonalego ktory ma w pogardzie normy moralne. Jaki inny polski polityk zpoliczkowal swojego przeciwnika w dyskusji? Tylko korwin. palikot jest szurniety ale korwina ja sie po prostu boje.
Co do spoliczkowania to "należało" się Boniemu, nie sadzisz?
Niektórzy psy wieszają na Korwin Mikke a jego popularność to tylko wynik niewyobrażalnej kompronitacji rządzących elit. Im więcej Tusk do spółki z tvn bedą wmawiali Polakom że białe jest czarne tym bardziej będzie rosło Poparcie dla Korwina.
Pojawiający się od czasu do czasu nick Tom, z krótkim komentarzem, nie jest moim wpisem. Bardzo mi przykro, że ktoś chce sugerować swoje przemyślenia pod takim hasłem. Co do Korwina, to w zupełności się zgadzam z wpisem; Heniek z lasu.
Sory Tom prawdziwy, nie zauważyłem. To może zostańmy pod obecnymi nickami
Co do Korwina to nadal podtrzymuję co napisałem. Mogę zgodzić się z niektórymi jego pogladami ale propozycje które składa są nierealne aż oszołomskie.
"... Jest dobrą odtrutką na lewactwo... "
Przyjaciele przychodzą i odchodzą... Wrogowie GROMADZĄ się. Na tej właśnie zasadzie Pis zasysa odpryski. Jednego, który odkleił się od peletonu jakiś czas temu, a przed którym klęczał na stojąco lokalny pisowski element.. Drugiego, któremu się wydawało, że świat zawojuje, a tymczasem świat nawet w tyłek nie chciał Go... pocałować.
Jak to ktoś niedawno powiedział: politycy są jak pieluchy, trza ich często zmieniać. Z tego samego powodu.
Korwin przy tym to mały pisiu...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź