1

Odp: Korwin-Mikke, człowiek Burza

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Korwin, Korwinem ale dziś jest ostatni dzień głosowania na projekty Budżetu Obywatelskiego.

Tarantoga poleca:
nr 25 - Planetostrada
nr 43 - Kluby Młodych Odkrywców

Więcej na temat projektów i sposobu głosowania (także poprzez internet) na http://www.explores.pl/?zaglosuj,174

3

Przez tzw. korwinizm przechodzi się jak przez chorobę dziecięcą. Potem człowiek dorasta i zaczyna poważniej patrzeć na świat.

4

Litości. Tylko nie ten oszołom sad

5

Korwin oszołom? Wrecz przeciwnie. Jest dobrą odtrutką na lewactwo tylko czasem puszczają mu nerwy. Podziwiam go za niezmordowne od lat boje z euromarksizmem smile

6

Gdyby ten gosc doszedl do wladzy z wiekszoscia w sejmie ktora dawalaby mu mozliwosc zmiany konstytucji bylby jak łukaszenka albo putin a gorszy jak stalin czy hitler bo w malym palcu zna historie tego ostatniego i tak latwo nie dalby sie zagnac do bunkra. Ma zadatki na dyktatora doskonalego ktory ma w pogardzie normy moralne. Jaki inny polski polityk zpoliczkowal swojego przeciwnika w dyskusji? Tylko korwin. palikot jest szurniety ale korwina ja sie po prostu boje.

7

Co do spoliczkowania to "należało" się Boniemu, nie sadzisz?

8

Niektórzy psy wieszają na Korwin Mikke a jego popularność to tylko wynik niewyobrażalnej kompronitacji rządzących elit. Im więcej Tusk do spółki z tvn bedą wmawiali Polakom że białe jest czarne tym bardziej będzie rosło Poparcie dla Korwina.

9

Pojawiający się od czasu do czasu nick Tom, z krótkim komentarzem, nie jest moim wpisem. Bardzo mi przykro, że ktoś chce sugerować swoje przemyślenia pod takim hasłem. Co do Korwina, to w zupełności się zgadzam z wpisem; Heniek z lasu.

10

Sory Tom prawdziwy, nie zauważyłem. To może zostańmy pod obecnymi nickami smile
Co do Korwina to nadal podtrzymuję co napisałem. Mogę zgodzić się z niektórymi jego pogladami ale propozycje które składa są nierealne aż oszołomskie.

11

"... Jest dobrą odtrutką na lewactwo... "

Przyjaciele przychodzą i odchodzą... Wrogowie GROMADZĄ się. Na tej właśnie zasadzie Pis zasysa odpryski. Jednego, który odkleił się od peletonu jakiś czas temu, a przed którym klęczał na stojąco lokalny pisowski element.. Drugiego, któremu się wydawało, że świat zawojuje, a tymczasem świat nawet w tyłek nie chciał Go... pocałować.
Jak to ktoś niedawno powiedział: politycy są jak pieluchy, trza ich często zmieniać. Z tego samego powodu.
Korwin przy tym to mały pisiu...