Odp: Prezydent Ferenc w czołówce podróżników
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
"Pozyskanie nowych inwestorów dla gospodarki miasta nie jest przecież byle czym."
A jakich inwestrów przyprowadził do Rzeszowa Ferenc?
ha ha ha. Kładka i śmietniki w kwiatki. Chcecie mnie zabić? Jeśli tak ma wyglądac wzorowanie się Rzeszowa na świecie, to niech lepiej Ferenc nie jeździ dalej niz do Krakowa i Lublina. Dla prawidłowego rozwoju w zupełności wystarczy.
Lepiej jak dobre wzorce czerpie z zagranicy niz mialby podrozowac najdalej do Kolbuszowy czy Sanoka. Tyle co dobrego zrobil dla mojego miasta to niech chlopisko zwiedza i wygrzewa stare kosci. Zasluzyl. Innym wisi i powiewa byle czesac kaske do 15-stej i klasc lage na wszystko ...olewka a ten starszy juz gostek chce dobrze, stara sie i w pomyslach i zapale przeskoczylby nie jednego mlokosa! Takiego prezydenta juz Rzeszow miec nie bedzie. Pomyslcie co bedzie z miastem jak Ferenca zabraknie? Chlopu 100 lat i kolejnych wygranych wyborow...
Nie rozpędzaj sie pisul. Chcesz podtrzymywać staruszka jak kiedyś Breżniewa. Zawsze przychodzi kiedyś czas na zmianę. A co do tych dobrych wzorców to nie rozśmieszaj mnie.
Nawet jak będzie co tydzień jeździł zagranicę, to nie znaczy że będzie umiał wprowadzać dobre pomysły. Tak jest jak nie rozumie się funkcjonowania miasta jako całości. Bo jak inaczej można było dopuścić do skandalu z planami burzenia zabytków i budowy tuż za ogrodzeniem pałacyku Lubomirskich bloku mieszkalnego? Samo zacięcie inwestycyjne nie wystarczy.
Prawda jest taka banalna, Ferenc nie jest prezydentem na nowe czasy. Potrzebna jest zmiana pokoleniowa. Zrobił trochę dróg, posprzątał miasto i OK. Teraz niech przyjdą ludzie którzy umieją zrobić coś więcej.
A kto zrobił coś ciekawego przed Ferencem w Rzeszowie? Tylko dzieki niemu mamy w mieście nowoczesne rozwiązania na najwyszym światowym poziomie. Nie jestesmy już dziura zabita dechami gdzie po ulicach chodziły krowy.
@rzeszowianin@
Możesz sprecyzować co masz na myśli mówiąc "... mamy w mieście nowoczesne rozwiązania na najwyszym światowym poziomie ..."
wystarczą tylko 3 konkretne przykłady ...
Ostatnio edytowany przez jasiop (2014-02-26 21:03:21)
Pisul. Miałem ci polecić suche drzewo ( pień ) koło RARRu pomalowane na niebiesko w ramach miejskich innowacji, byś się choć raz z nim zderzył ale tylko główką, jednak go już wycięli w ramach ulepszonej wersji innowacji. W mieście jest wiele innych drzew , podtrzymuję propozycję. Pytanie zasadnicze. Jesteś na etacie, czy na liście współpracowników niejawnych znanego powszechnie samorządu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź