Odp: Ewa BRAUN - zdobywczyni Oskara w Rzeszowie
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Podobał mi się ten komentarz o szyldach reklamowych i liternictwie z minionych lat I jak to się ma do innowacyjnej stolicy :):) Swoją drogą nie przypominam sobie takiego filmu (jak do tej pory), w którym tłem byłby Rzeszów. No była jakaś marna próba naszych władz, umieszczenia miasta w fabule filmu ale z tego co pamiętam, to ostatecznie Rzeszów zagrał rolę innego miasta...
CUDOWNE DZIECKO ale to był hit! Zainteresowani tematem pewnie wiedzą, że Ewa Braun była również odpowiedzialna za wnętrza do kultowych (jak dla mnie) seriali KRÓLOWA BONA i KARIERA NIKODEMA DYZMY Stara dobra szkoła, ech...
Podpatrzyłem jej biogram i okazuje się, że nie tylko to co wymieniłeś!
Również:
Zaklęte Rewiry, CK Dezerterzy, Sprawa Gordonowej, Barwy Ochronne, Zaklety Dwór i wiele wiele innych. To cała historia polskiego filmu i jednocześnie obrazu polskiej historii w filmie.
Strasznie dużo w tym sentymentów. Czy my Polacy nie możemy żyć współczesnością i chwalić się obecnymi dokonaniami?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź