1

Odp: Piwo to tylko wstęp do wspaniałej konsumpcji

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Tradycja oktoberfest w Reszowie? A będą biuściaste panienki roznoszące po 10 kufli piwa? Jak tego nie będzie to żadna zabawa w Bawarię. Przydałyby sie też tradycyjne kiełbaski ale nie tylko białe polskie ale też niemieckie.

3

Browar w rynku i świeży zapach chmielu i słodu? To tylko tak ładnie brzmi a skończy się na potwornym smrodzie typowego browaru. Piwo tylko w szlance ma do zniesienia zapach.

4

Czy mi się zdaje? Czy audycja zawierała finezyjne LOKOWANIE PRODUKTU?... smile smile smile

A etniczność i luksus - też BEDZIE???

Dowiecie się z następnego odcinka!
Pa-ram-pam-pam!

lol

5

Twin Peaks Intro High Quality

6

"To tylko tak ładnie brzmi a skończy się na potwornym smrodzie typowego browaru."
Ryff, nie wiesz jak działają takie małe regionalne i miejskie browarki. Pracują na oczach klientow mają superświeże piwo w różnych gatunkach i wcale nie cuchną. Na zachodzie, szczególnie w Niemczech są bardzo popularne. To piwo jest naprawdę inne. Byłem w tym roku w podobnym browarku w restauracji Barbados w Gdańsku, Polecam.

7

A komu będzie śmierdział browar przy rynku? Obecnie przelewa się przez rynek hektolitry piwa i nikomu to nie przeszkadza. Ja się cieszę że w końcu bedzie można napić się niepasteryzowanego piwa w różnych rodzajach. Boję sie tylko że za niska cena doprowadzi do oblężenia lokalu i przyjemność będzxie mniejsza.

8

Wszystko będzie zależało od pomysłów na dobrą kuchnię. Każda restauracja reklamuje sie na poczatku jako wyjątkowa a później wychodzi to różnie, Ale swieże piwo w kilku odmianach do wyboru to dobry pomysł. Choćby przez to że to pierwszy taki lokal w mieście.

9

Nie podniecajcie się tak. Jak na razie to restauracje Foga i Cybulskiego świecą pustkami.

10

No jasne, że brakowało w Rzeszowie, tylko to kolejny przykład kreatywności w rzeszowskim wydaniu copy-writingu knajpowym. Sądzą Akademię; kulczyk powinien pozwać ten nowy Stary Browar. Mam wielką prośbę do potencjalnego inicjatora powstania kolejnego lokalu w Rzeszowie. Wymyśl proszę jakąś nową nazwę, a najlepiej choć trochę nawiązują do miasta lub regionu. Chyba założę firmę dla Rzeszowian: gotowy projekt na biznes: nazwa, logo, potrawy i fotokomórka w pisuarze. Rzeszów jak Chiny! Mamy już fontannę,  to może zróbmy sobie swój Pałac Kultury i Nauki.... tylko nie w Millenium Hall.

11

Piwo się WARZY, a nie WAŻY... -_- no chyba, że na wagę sprzedają