Odp: To było wspaniałe święto nauki!
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Kolejny tekst godny gratulacji! Tym razem jednak należą się one nie tyle pani redaktor, co organizatorom tego wydarzenia. Niestety w tym roku nie mogłem osobiście uczestniczyć w tym pikniku, byłem w poprzednich latach. Czytam jednak, że ten był lepszy od poprzednich. To ważna informacja, wszystko wskazuje na to, że wydarzenie to może na dłużej zapisać się na kartach historii naszego miasta? Szkoda tylko, że jest to impreza jedna taka w całym roku. Tu taka podpowiedź do organizatorów, że skoro tak sprawnie im to wychodzi może warto pomyśleć o czymś w rodzaju rzeszowskiego "Kopernika"?
"Tu taka podpowiedź do organizatorów, że skoro tak sprawnie im to wychodzi może warto pomyśleć o czymś w rodzaju rzeszowskiego "Kopernika"? "
Z takimi propozycjami to proszę raczej udać się np. do urzędu marszałkowskiego. Tam siedzą sami SPECJALIŚCI (od rzecznika po szefa promocji ), którzy może znów wyłożą pieniądze na PROFESJONALNY PROJEKT takiego centrum
Czy eksperymenty naukowe mają być adresowane tylko do dzieci? Mnie interesują sprawy techniczne, konstruuje przy tym wiele gadżetów na własny użytek ale pokazty pikniku naukowego wydają mi sie trochę zbyt infantylne. Apeluję na przyszłość o więcej profesjonalizmu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź