1

Odp: Harakiri Marty Niewczas

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

"Niektórzy moi znajomi zaczęli wręcz postrzegać ją jako lokalną... celebrytkę. "

Znaną głównie z tego, że prezydentowi nie odmawia.
Cóż... jaki LOKAL taka i CELEBRYTKA.

P.S. Gratuluję znajomych! smile

3

Ja też postrzegam Niewczas jako celebrytkę. Bo czy poważni ludzie prezentują publicznie jak są strzyżeni u fryzjera, albo jak im robią makijaż? To właśnie cecha celebrytów smile

4

Taaaaa... To jest ten rodzaj celebrytów, do którego zalicza się też np. Roch Kowalski.
Robił karierę, bo "... z pięści się księciu panu podobał..."
smile
Zaraz, zaraz, jak to było? Teraz będę walczyć także dla Was?
Tylko potem się okazało, że "dla Was" oznacza "tak jak sobie kochany pan prezydent zażyczy"

P.S. Mimo wszystko - wolę Rocha lol

5

Marta niby z pięści miała się prezydentowi podabać? smile Ostatnio jakby zaczęła bardziej dbać o siebie smile

6

Odwołali w końcu Martę N. a ona na to powiedziała: "poświęciłam stanowisko dla pięknej idei - Europy Palikota..."
Prawda że piękne i wzruszające?

7

Skoro prawie wczyscy radni głosowali przeciw niej to ja na jej miejscu ecześniej sam bym honorowo zrzekł się stanowiska. Wg mnie ona właśnie chciała zostać męczennicą. Teraz znowu ma chwilę dla siebie a potem może kandydować z jedynki u Palitrawki i będzie posłanką. Spełni się jej sen.

8

Ruff, to jest właśnie najbardziej odrażające. Zero zajmowania się sprawami mieszkańców tylko gierki i przetasowania zżeby dopchać się do KORYTA!

9

Taki zdziwiony? To przecież nic nowego. Polityka w ich wydaniu to właśnie pęd do koryta. Umiesz przytoczyć jakieś pożyteczne merytoryczne działania Niewczas oprócz tego że się lansuje?

10

Nie macie zielonego pojecia co robi Marta Niewczas ale łatwo ja krytykujeciie bo jest to rteraz na topie. A nie kto inny tylko ona walczyła o stypendia dla młodych sportowców, dużo czasu poświęcała młodfzieży propagujac sport, walczyła z bezsensownym przekazywaniem działek kościołowi, wspierała prezydenta w akcji rozszerzenia Rzeszowa. To wszystko bardzo pożyteczna działalnośc. Sprzeciwiła sie układowiw Sld i za to ją ukarali.

11

" dużo czasu poświęcała młodfzieży propagujac sport "

Masz dreszcze z emocji czy tylko problemy z trafianiem w klawiaturę?

A w kwestii tego poświęcania młodzieży: masz na myśli zapewne to, jak Niewczas razem z innymi WALCZYŁA o Waltera?

"walczyła z bezsensownym przekazywaniem działek kościołowi"

Naturalnie kwestia oddania boiska SPORTOWEGO pod budowę KAPLICY nie jest bezsensowna.

Oj, gościu... gdyby głupota miała skrzydła, fruwałbyś jak Concorde...

12

Marta sie pogubiła. Wypięła się na swoich kolegów którzy byli względem niej lojalni a przymila sie do prezydenta który swego czasu wypiął sie na nią. No chyba, że jest to zwykły oportunizm i podporządkowanie się silniejszemu. Tylko czy taka propatrialchalna postawa pasuje do mistrzyni sztuk walki i wyzwolonych poglądów grupy Palikota? Same sprzeczności.

13

"... Marta sie pogubiła..."

Jak każdy partyjniak, który obiecywał Ferrari a został BMW...

14

Partyjniak?... Hm... A zktórej partii tak dobrze poinformowany?