Odp: Rzeszowski festiwal wpadł w sztampę
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
O! Witek ze Staromiescia. I niech mi ktoś powie, że nie można \"wsi\" wywieść w wielki świat! Świetny muzyk i to jeszcze z naszy wsi. A co do zgromadzenia zespołów polonijnych, to popieram go obiema rencami! Do tego dodam Breakout (Tadek Nalepa sam błąka się po 3-go Mają i aż z nerwów zastygł, że festiwal w Rzeszowie nie opłacał się, a Ciechanow zadowolony). Łańcucki festiwal też na psy schodzi. Kaczyński (ten z czarną muchą nie ten który ma kota), kiedyś uwielbiał ten festiwal dziś szkoda gadać co o mim opowiada :-( I pewnie mógłbym tak jeszcze mnożyć przykłady psucia fajnie zapowiadających się imprez kulturalnych w tym regionie, a szczególnie w Rzeszowie.
A jak ktoś ma zamiar walnąć mi tu jakąś pochwałę na temat tego szkoda gadać miedzynarodowego festiwalu Carparhia, to z miejsca mogę go wyśmiać. Byłem, widziałem, mało słyszałem bo nagłośnienie tragedia i w ogóle jak już coś, to rynek miejski nie jest odpowiednim miejscem na taką imprezę. Ale jak to mówią "pańskie oko, konia tuczy" i to porządnie tuczy. Jak zwykle pomysł może i był dobry ale w praktyce to pomyłka nie festiwal.
Swoją drogą ciekawie to brzmi, jak człowiek z europejskimi doświadczeniami i wolny od lokalnych zakompleksionych zachwytów nad wspaniałością naszej władzy, punktuje i pokazuje jak naprawdę powinna rozwijać sie kultura w mieście. Tylko czy komukolwiek zepsuje to błogie samozadowolenie że nasze miasto "pieknieje" i żyje sie w nim "najlepiej w Polsce"? Watpię.
http://www.restauracjaklimaty.eu/ - proszę przeglądnąć GALERIĘ KONCERTÓW i zwrócić uwagę na pierwszy 3-dniowy festiwal \"Rzeszowskie Klimaty Jazzowe\", w którym wystąpiło 7 zespołów.
Jednocześnie zapraszam na koncert Jorgosa Skoliasa i Pawła Kaczmarczyka w dniu 10 marca 2013 w ODK przy ul. Kochanowskiego 29. http://www.youtube.com/watch?v=ZdmgFzovCDU
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź