Odp: Skwarki, czyli nauka dla każdego
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Hipotetyczny grawiton nadal jest poszukiwany. Czy go znajdziemy? Jeśli tak to będziemy już bardzo blisko Teorii Wszystkiego. Z tym, że nie na pewno Nauka zaskakuje nas cały czas. Dobry artykuł dla wątpiących w Boską praprzyczynę. Może za następnym zakrętem nauki jest jeszcze więcej do odkrycia. Zaledwie pół wieku temu uczono w szkołach tylko o protonie, neutronie i elektronie jako o elementach atomu. Zagadki Pana Boga są wielce intrygujące, tak w mikro jak makro kosmosie. Szkoda, że życie ludzkie jest tak krótkie. I to też... jest zagadką.
Zapomniałem podziękować za artykuł, przystępnie napisany dla laika z fizyki jądrowej, jakim jestem. Bardzo dziękuję.
Witajcie Ziemianie z Rzeszowa. Oj bardzo daleka droga przed Wami w poznaniu świata! Ale jesteście na dobrym tropie...
Pozdrawiam z Andromedy. Tu los mnie teraz rzucił. A co tam słychać w Stolicy Innowacji? Jak akcelerator? Czy Vlakasi bardzo Wam życie zatruwają?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź