1

Odp: Zapiski ko(s)miczne - raport 3

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

No pięknie.

Gdzie znajduje sie ta droga ? Wie ktoś ?

3

Na Staromieściu, a właściwie na pustych terenach na północ od Staromieścia.

4

Na Staromieściu, a właściwie na pustych terenach na północ od Staromieścia. Szkoda, że zdjęcie nie jest większe. Kilka lat temu prezydent organizował wycieczki autobusami z ratusza, żeby to coś pokazywać. To jeden z takich naszych absurdów.

5

Uprawiam tam szybką jazdę rowerkiem... smile Mam niedaleko... I choć, nie jestem z kosmosu, to potwierdzam, że jako pas rozbiegowo-rozjazdowy miejsce to jest doskonałe... Choć kilka lat temu wyglądało znacznie korzystniej - było mniej pochłonięte przez otaczającą roślinność... Hihihi... big_smile

6

Zapiski kosmiczne - 3. Ze swej strony dodam, że na terenie Północnego Staromieścia pod ziemią są wykonane jeszcze - kolektor główny sanitarny, sieć wodociągowa centralna, kanał ciepłowniczy, zasilanie energetyczne oraz opracowany kompletny plan sytuacyjny z wyliczeniem pojemności mieszkaniowej  terenu i zapotrzebowania energetycznego. Mi Kainotomii - wierzę, że wykorzystasz te fakty w którymś z odcinków  Zapisków ko(s)micznych. Z poważaniem

7

[na terenie Północnego Staromieścia pod ziemią są wykonane jeszcze - kolektor główny sanitarny, sieć wodociągowa centralna, kanał ciepłowniczy, zasilanie energetyczne ]
I o czym to świadczy?

8

Pewnie o tym, że oprócz KOSMOSU szykowało się też jakieś PODZIEMIE. big_smile

9

Bardzo prawdopodobne że nadal sie szykuje. Zaobserwowałem ostano wyjątkową  aktywność pewnych obywateli chyba nie związana ze wzrostem aktywności słońca smile Ciekawe że to działa tylko na gosci o inicjałach WW.

10

Hakuna matata. Miłość rośnie wokół nas.Prof. Taranga lubię gości z otwartą głową - przez ostatnie 8 lat przenieśli kosmodrom na tereny dziewicze , mieli bardzo dużą ..... wyobrażnię.

11

Tiaaaaaaa. poboczny efekt rozbłysku Gamma? smile

12

Jak to się dzieje, że my, rasa ludzka, dajemy się tak niecnie wykorzystywać tym zmyślnym kosmitom?

13

Wiesz, gdyby to tylko dotyczyło zmyslnych kosmitów - pół biedy.
Ale dajemy się też wykorzystywać niestety przez bezmyślnych przedstawicieli naszego własnego gatunku.