1

Odp: Rzeka księżycowa porywa wszystkich...

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

A ja wiem! Dla mnie muzyka, zresztą odpowiedzią są dwa Oskarki. Nie wiem czy wiecie ale Mancini był twórcą równie nieśmiertelnego motywu przewodniego do serii filmów "Różowa Pantera" smile Chyba nie ma takiej osoby, która nie potrafiłaby zanucić tego smile

3

Słucham już kolejny dziś raz Moon River i rozumiem dlaczego jest tak ważna dla kina i muzyki w ogóle smile Aż ciarki mnie przechodzą smile

4

Film potrafi być wielką sztuka. Dziwi mnie tylko że tyle osób krytykuje dziś beznadziejny poziom kina, odżegnuje się od oglądanai seriali, a jednocześnie mają one taką wielką oglądalność.

5

Poznałam męża na imprezie u znajomych, w tv oglądaliśmy Śniadanie u Tiffany'ego a na naszym weselu kilka lat potem, tanczylismy do Moon River :-)

6

To miłe Gościu (Gościuwo). A po latach nadal dobrze wspominacie tą przygodę? smile

7

Żadna wersja nie równa sie z oryginałem. Inne to tylko interpretacje, niektóre zresztą na siłę udziwnione. Poza tym dla mnie zawsze do piosenki bedzie należało to czarujące "Hay" Odrey do sąsiada z góry. smile

8

Wciąż kocham ten utwór i uwielbiam film, niech to będzie odpowiedź :-)