1

Odp: Multikino poprawia relacje partnerów

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Też nie było mi do śmiechu, mimo że prawdopodobnie zupełnie inaczej odczuwam takie emocje jako facet. Po filmie powiedziałem mojej dziewczynie, że jak los nas złączy na życie i w pewnym wieku zacznę zachowywać się jak ten gość na filmie, to niech mnie  otruje smile Dramatem było też to, że moja ulubiona aktorka starzeje się sad

3

Jak dla mnie to jest film o niczym. Albo powiem inaczej, scenarzysta się nie wysilił... Trudno, taka jest naturalna kolej rzeczy. Przecież nie można być "świeżo" zakochanym wciąż w tym samym człowieku. Szczególnie wtedy gdy zna się go już tyle lat. Nie wierzę w taką miłość "do zdjęcia". Ktoś nakręcił w końcu film o prawdziwym życiu. Inna sprawa, że po to mamy kino, żeby odpocząć właśnie od prawdziwego życia. Nie wiem czy takie filmy wpiszą się w obraz naszej współczesnej kultury filmowej. Chociaż mogę się mylić, w końcu ludzie pasjami oglądają takie seriale jak "M jak miłość".

4

I właśnie dlatego, że bardzo lubię tych aktorów nie wybiorę się na ten film. Poczekam na lepsze kino z nimi w obsadzie. Myślę, że nie trzeba nam realnego życia w kinie i tak wystarczająco jest nim przesiąknięta telewizja.

5

Jaki pesymizm smile Film nie jest taki zły. Może jak będziemy w ich wieku, to nam się lampka zaświeci? Ale skoro mowa o kinie wesołym, to polecam Wam nowego Allena "Paryż-Manhattan" smile