1

Odp: Park linowy - sport ekstremalny dla początkujących

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Podobny park linowy jest w Białej na ul. Rodzinnej. Trudno tam trafić bo to taka wąska uliczka odchodząca w bok od Sikorskiego. Przy takich parkach przydałaby się lepsza gastronomia. Nad wisłokiem wprawdzie jest ale trochę to badziewne.

3

Świetne miejsce do przeprowadzania POKAZÓW i EKSPERYMENTÓW popularnonaukowych. Myślałem o tym całkiem poważnie, chcąc wykorzystać w Radiolatorium (no wiecie, tyle w takim parku jest fizyki: GRAWITACJA i spadek swobodny, tarcie, mechanika klasyczna, wahadła i inne takie smile ), ale program pooooszedł w niebyt i się skończyło babce es-er-a-en-i-e sad

4

Nie rozumiem. a co stoi na przeszkodzie? pomysł dobry.

5

Szlag mnie trafia. Od tygodnia próbuje się tam wybrac a pogoda dobra raczej na nurkowanie. W weekend dało w kość Carpatii, czego akurat nie żałuję. Wczoraj lało na koncercie Vegi ale i tak nie moje klimaty. Chę się wybrać przynajmniej do tego parku! Mam czekać do września????

6

Fajne miejsce ale trochę drogo. Byłam tydzień temu i wstęp na trasy kosztuje 15 złotych. Co prawda jest sprzęt, instruktor i można chodzić po trasach ile się chce ale to kosztuje tyle co bilet do kina.

7

Kino jest ok ale jak cały czas siedzi się w pracy a do urlopu jeszcze kawałek to taka rozrywka fizyczna ratuje ciało i umysł. Nie mówiąc o tym że nawet gastronomia jakaś tu jest. Szkoda tylko że w takich parkach nie można więcej się powspinać na ściankach. Przydałaby się naprawdę duża ścianka wspinaczkowa w mieście. Ostatecznie może być w którejkolwiek gminie w pobliżu.