1

Odp: Kochamy naszych idoli

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Też mi afera. Mądrze powiedziane, policja niech robi swoje, sądy swoje, a fani niech chodzą na koncerty.

3

Setki ludzi z tzw. showbiznesu pali trawkę, wielu przyznaje to publicznie w mediach. Gdyby policja chciała ich łapać to nic prostrzego. Żniwa byłyby w każdym klubie rozrywkowym. Mnie się wydaje że Korze dano sygnał żeby nie zadawała sie z Palikotem.

4

Też uważam że sprawa ma drugie dno a same zarzuty maja czemuś służyć. Za 3 gramy znalezione w domu nie robi się takiej afery.

5

Chcesz koleżanko powiedzieć że uwzięli się na Bogu ducha winną artystkę??????

6

Nie o to chodzi. Popieram tylko wywód Respubliki. Policja wcale nie zajmuje się na co dzień ściganiem posiadaczy "trawy". Jej zażywanie jest prawie bezkarne. Stąd właśnie wiele "gwiazd" wprost przyznaje się do palenia. Powinno się więcej nagłaśniać takich spraw jak Kory. Może wtedy posiadacze i dilerzy narkotyków przypomną sobie że to wbrew prawu.

7

Sądy może i są niezależne ale zanim sprawy oglądają finał w sądzie to prokuratura, minister sprawiedliwości lub media już wydają sąd na człowieku. Samo postawienie zarzutów załatwiło już niejednego.

8

Kora zeszła na psy i dała popalić Ramonie smile smile smile smile smile smile

9

Jestem już zmęczona tymi gwiazdami i celebrytami. Co drugie z nich uważa sie za bezkarnego boga i że może robic co chce. Do czego to doszło, że głosem społeczeństwa sa ludzie którzy mają wyżarte mózgi przez alkohol, prochy albo marihuanę. Dla mnie to żadne autorytety. Korę albo Maleńczuka to ja mogę posłuchać jak śpiewają ale niech się lepiej nie wypowiadają o sprawach prawnych i etycznym bo to żałosne.

10

A gdzie idea wolnych konopii.Gdyby rząd zliberalizował prawo tak jak jest naświecie to nie będzie takich afer.Wiekszośc takmyśli.

11

Na świecie to znaczy gdzie? W Ameryce? W Singapurze?