Odp: Grecki scenariusz dla Rzeszowa...
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Za coś trzeba przecież budować te pokazowe inwestycje: okrągłą kładkę i fontannę. Wszystko jasne!
Dostałem nawet do domu ulotkę z urzędu miasta o super dobrej kondycji skarbu miasta ale to historia gdzieś sprzed roku. Ta ulotka była tak napuszona jakby właśnie były wybory. I to było za publiczne pieniądze. Nic konkretnej treści tylko banały że miasto jest świetnie rządzone. Na kilometr czuło sie propagandę. Wcale się nie dziwię przytoczonym obecnie faktom. Ale co z tego? Czy to coś zmieni? Popiszecie sobie tylko.
Ja nie widzę większych problemów z budżetem Rzeszowa. Inwestycje nie idą może w bardzo szybkim tempie ale z roku na rok widac zmainy na kazdym kroku. Nie ma co wieszczyć nieszczęscia.
Ty Xsize jesteś zawsze zauroczony "osiągnięciami" władz miasta. Tyle że tym razem uwarunkowania są znacznie szersze. Zobacz co sie dzieje w Grecji, co sie dzieje na rynkach, co sie dzieje ze złotówką. Nawet twoja ślepa wiara w ratusz nie wystarczy aby w finansach panowała beztroska. Bardzo dobrze że autor artykułu zwraca uwagę na problem. Obyśmy nie przekonali się na własnej skórze
Sytuacja w Europie na pewno może budzić obawy. Ale nie sądzę żeby korzystanie z kredytów groziło czymś finansom miasta. No chyba że prezydent poważnie przesadzi i bezrozumnie będzie pożyczać. Na razie taka sytuacja nie występuje a pokazane wykresy do roku 2011 niczym nie szokują. Co do planów na następne lata to też jeszcze mogą być weryfikowane.
"... Ja nie widzę większych problemów z budżetem Rzeszowa... "
Jak ci się wreszcie skończy tuba z wazeliną, to polecam SMALEC. Swojsko, tanio i wydajnie.
Shapard potrafi tylko ujadać. Jak są takie wielkie problemy z budżetem Rzeszowa to niech poda jakieś fakty a nie tylko oderwane od rzeczywistości opinie.
No, dobra Misiu... Może być TOWOT... Hau!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź