Odp: Wielka nauka w TWiNN SCiENCE
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
O! I to jest dobra wiadomość na początek tygodnia. Super pomysł, ja już jestem wiernym fanem tego działu.
Oooo... Wielki Paweł Pasterz wraca na scenę W radio nie chcieli to może w internecie wyjdzie. Super tylko ile starczy mu zapału?
Ma Pan rację i nie ma Pan racji... (dalszy ciąg być może u Reymonta, jeśli ktoś lubi cytaty... )
Radio zrobiło błąd. Ale trudno - co nie zabije - umocni.
Internet daje dodatkowe możliwości. W myśl zasady: gdy usłyszałem - zapomniałem, gdy zobaczyłem - zapamiętałem, gdy SAM ZROBIŁEM - zrozumiałem.
I tę właśnie prawidłowość postaramy się wykorzystać.
Amen.
EEE…myślisz, że działalność Pawła P. związana z misją edukacyjną to wyłącznie audycja Radiolatorium w Polskim Radiu Rzeszów?????? Słabo kumasz….ha, ha
Jeden gość na tym forum myśli, że na radiu świat się kończy. Ciekawe??? A ja myślę, że właśnie internet to potęga.
Dobrze się stało, że Panowie Pasterz i Michalski uruchomili swój pomysł tu, na twinn. To bardzo dobry portal, otwarty i różnorodny w tematyce. Mam nadzieję, że się nie zepsujecie.
> Jeden gość na tym forum myśli, że na radiu świat się kończy.
jakie radio? radio ogólnopolskie i komercyjne może jeszcze coś znaczy. ale lokalne radio rzeszów??? toż to stek bzdur, folklor i programy rolnicze. nic sytraconego; do przodu panowie! tak trzymać i się nie przejmować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź