Odp: Bliżej Poety...
Przepraszam Panią Jagienkę, zrozumiałam że to koniec naszej ciekawej dyskusji z Panem Jackiem. A to po prostu Pani Jagienka się pożegnała na forum z Panem Jackiem.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam Panią Jagienkę, zrozumiałam że to koniec naszej ciekawej dyskusji z Panem Jackiem. A to po prostu Pani Jagienka się pożegnała na forum z Panem Jackiem.
Ale się zrobiło poetycko. Szkoda, ze już musimy kończyć. Dziękuję Wszystkim za pytania a Tobie Jacku za czas, cierpliwość i słowa które dadzą nam czytelnikom, a i piszącym dużo do myślenia. Zapraszam na stronę Twinn Literatura, z twórczością Jacka Napiórkowskiego zostaniemy jeszcze do końca tygodnia. Proszę o wpisy na stronie. Następna rozmowa na żywo będzie po Nowym Roku z naszym kolejnym portalowym literackim bohaterem. Serdecznie zapraszam.
Jerzy Janusz Fąfara
Jerzysylwia> Ale się zrobiło poetycko. Szkoda, ze już musimy kończyć. Dziękuję Wszystkim za pytania a Tobie Jacku za czas, cierpliwość i słowa które dadzą nam czytelnikom, a i piszącym dużo do myślenia. Zapraszam na stronę Twinn Literatura, z twórczością Jacka Napiórkowskiego zostaniemy jeszcze do końca tygodnia. Proszę o wpisy na stronie. Następna rozmowa na żywo będzie po Nowym Roku z naszym kolejnym portalowym literackim bohaterem. Serdecznie zapraszam. Jerzy Janusz Fąfara
JA TEŻ DZIĘKUJĘ, ZA TĘ MOŻLIWOŚĆ ROZMOWY
Ja też dziękuję za odpowiedź i możliwość rozmowy. Życzę wielu sukcesów i twórczego natchnienia Panie Jacku.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź