Odp: Prezent dla miłośników Literatury!
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Dziękuję za ten pomysł. Myślę, że wspólnymi siłami zostanie też stworzony ( na bieżąco) kanon książek z Rzeszowem związany, z podziałem na działy.
Tylko błagam, niech to nie będą książki w klimacie chłopów spod znaku Kotuli. Może przynajmniej coś obrzydliwie mieszczańskiego?
Ja się pewnie włączę w ten "prezent"... Ale najpierw popatrzę co inni zaproponują...
No cóż, może nie jesteśmy drugim Krakowem, ale na pewno jesteśmy pierwszy Rzeszowem, jak kiedyś mówiono: „Miasteczkiem większym między mniejszymi”.
To zdanie wyjątkowo mi się podoba. Ciekawa inicjatywa. Osobiście ciekawi mnie jak wygląda ta strona Rzeszowa? Jako Rzeszowianin mieszkający w Krakowie
Ja się bardzo cieszę z takiego prezentu
Jest kilku naprawdę utalentowanych poetów, pisarzy z naszego regionu. Trochę interesuję się tą właśnie tematyką i mam nadzieję, że \"zobaczę\" przeczytam tu o nich. Myślę, że Pan Jerzy Fąfara (którego twórczość również bardzo cenię) zadba o to.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź