Odp: Galeria: Heppening z Menorą
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Stoi sobie pomiędzy "nogami" pomnika...
No to popsułaś na początku zabawę, teraz już nie ma czego szukać
Oj... Bardzo przepraszam... Ale tak się ucieszyłam, gdy po mozolnym śledzeniu całego zdjęcia znalazłam poszukiwany obiekt...! Obiecuję, że przy następnej zabawie będę trzymać ręce z dala od klawiatury...
Ilekroć oglądam te galerie to dziwnie sie czuje. Coś już straconego ale nie tęskni się za tym. Raczej myślę o tym jakbym kiedyś była na smutnej wycieczce. Zobaczyłam i już tam nie pojadę. Zauważyliście że mało kto z przechodniów interesuje sie tym co się dzieje na około. Każdy biega za swoimi sprawami, kłopotami, pieniędzmi. Nie było wtedy czasu na nic innego...
Najładniejsze jest to zdjęcie o zmroku: świecznik na tle ogrodzenia. Puryzm i kontrast przedmiotów
To nie świecznik na tle ogrodzenia tylko mistyczna menora na czele włóczni Gedeona... z planu filmowego
Wszystko ładnie, pięknie, zdjęcia ciekawe. Tylko że to nie jest menora. Menora musi mieć zawsze 7 ramion. To od 6 dni tygodnia i siódmego swiętego. Pozdr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź