Odp: Czy Rzeszów będzie miał sztuczne lodowisko?
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Temat nieaktualny. Zaczeli budowe!
Raczej zaczęli wyburzanie... Budowę to może zaczną jak skomercjalizują powierzchnie galerii.
Baranina hejtuje Ryszarda P. a gdyby to on budował już by kończyli. A tu się skończy pewnie tylko na wyburzeniu i tym że miasto zostanie bez lodowiska na długie lata. Jak w kawale o zięciu co miał pieniądze na kupno złotych kolczyków dla teściowej na urodziny ale pieniądze wydał na wódke i w tym roku teściowej tylko sam uszy przebije. Te wyburzenia to takie przebicie uszu
Ja też słyszałem o tym tajemniczym biznesmenie. Ale sanders się myli. To nie Podkul tylko Pawłowski.
Podkul buduje a reszta planuje. Tu jest różnica.
Jeżeli dojdzie do rozprawy sądowej to mogą na jaw wyjść bardzo nieciekawe fakty. Inwestycja może zostać skompromitowana, samorząd Rzeszowa odzyska działkę, a największym przegranym będzie bank co udzielił Resvicie kredytu!
Współpraca Resowii z panem Dyklem przy budowie dużej galerii handlowej od samego początku budziła moje wątpliwości. Tak jest, jak do interesu przyjmuje się osoby o których nic pewnego nie można powiedzieć. Pan Dykiel przecież zupełnie szczerze przyznał kiedyś w mediach że nigdy wcześniej nie budował takiej ani podobnej inwestycji. Dowodem na absurdalność tego biznesu jest także liczba projektów które powstały. Ja pamiętam ich pięć. Ale nie jestem pewien czy nie było więcej. Tak czy inaczej, biznes widmo.
A odnośnie burzenia lodowiska, to jeszcze nic nie znaczy. Efektem nie będzie ani lodowiska ani galerii.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź