1

Odp: Jak widać, dworek nie musi być karykaturą

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

Piękny ten dworek. Tylko gdzie on jest? W Przybyszówce raczej widziałam tylko zwykłe klocki.

3

Bo on nie stoi wśród zabudowań wsi Przybyszówka tylko na Dworzysku, przy wylocie z miasta na Kraków. Stąd zresztą pewnie nazwa. W miejscu gdzie go zbudowano był kiedyś folwark i jakaś stara rudera. Stajnia dworska czy stodoła?

4

Po obejrzeniu galerii o napisach na murach, te widoki są nie tylko piękne. ne są wręcz z innego świata, tego normalniejszego. Gratulacje dla właściciela z gustem smile

5

Byłem tam na weselu rok temu. Całość trochę mała jeśli ktoś chce zrobić imprezę na ponad 100 osób. Ale atmosfera i wygląd wnętrz były super. Każdy detal zrobiony fajnie i w jednolitym stylu. Widać to z resztą na zdjeciach w tekście. Pamiętam, że niektórzy goście woleli nawet wychodzić do holu i na taras niż siedzieć przy stole, barek też był niczego sobie smile

6

Sentymentalny, eklektyczny kicz. Nic więcej. Gdzie ta wasza innowacyjność?

7

słabiutka próba promocji, kiczowatego miejsca; dno.

8

Tak to już jest, jednym się będzie podobało a drugim nie. Wg mnie to w niczym nie umniejsza estetyce budynku. A swoją drogą to ja tu nie widzę żadnej promocji. Ani adresu, ani telefonu, ani nawet strony www.

9

Jest takie powiedzenie: kto sam jest zły i mierny innym odmawia dobra i sukcesu... To tak na marginesie do wypowiedzi kogoś o nicku "nick"...

Ładne i przyjemne miejsce...