Odp: Tak mogą wyglądać prywatne akademiki
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Ha ha, pisul, gdzie jesteś? Nadal będziesz twierdził że temat jest wyssany z palca?
Chylić czoła przed twinem i panią Dominiką za dobry przekaz. Nie pierwszy raz zresztą!
P.S. pisul nie podszywaj się pod mojego nicka. A do redakcji uwaga bo zachowanie tego człowieka nadaje się do do zbanowania przez kogoś odpowiedzialnego!
Super
Ile będzie kosztowało wynajęcie jednego miejsca w tych budynkach?
Bardzo ciekawe rozwiązanie. Jestem ZA - a to dlatego, że w bardzo oryginalny sposób urozmaiciłyby one tkankę miejską
Chyba nic z tego nie będzie. Tam ludzie z tego co pamiętam chcieli zablokować tak potrzebny mieszkańcom gorzej sytułowanych dom komunalny. A pozwolą na luksusowe akademiki? Dorośnijcie. U nas można budować bez oporu społeczności lokalnej tylko kościoły. No i przecież mieszkańcy chcą tam kolejnego Parku Papieskiego z pieniędzy podatników. Nie ważne że pusta plac i nie ważne że dużo studentów. Pan Robert Kultys który ma funkcje Przewodniczącego Komisji Gospodarki Przestrzennej prawdopodobnie zasłuży po raz kolejny na swój przydomek Wielkiego Hamulcowego. Obym sie myliła
Tam kortów do tenisa nie pozwolili budować a wieżowce dla kilku tyś pijanych studentów pozwolą? Ostrzegajcie że żartujecie bo se oplułem monitor
@ Yuio @ Jak to gdzie pisul. Poszedł za modą i zmienił płeć. Pisz do Magdy C.
Te łagodne skosy dachu są ekstra. Po opadach śniegu sam bym narty przypiął i z okrzykiem Jestem hardkorem zjechał z samej góry. A film na fejsa i jestem krulem akademika a laski zrzucają majtki przez głowe.
Dopisze że tylko najtrudniej ma przedskoczek potem już ślady nart odciśnięte w śniegu i następni mają dużo łatwiej.
Ja i mój partner oddamy głos na liste nr.4 Przyszłość to silna zjednoczona lewica z Januszem Palikotem. Twarde i stanowcze raczej nie na koalicje z Ryszardem w Swetru. W każdym mieście dla galerianek galeria ale inna niż castorama. Uwolnić konopie!
Wizu bardzo podobne do prac Henninga Larsena The Wave in Vejle. Trzymam kciuki za waszą rzeszowską wersje tego komleksu.
Ej, yuio chyba żeś chłopie pomylił fora ;-) Myślisz, że nas wszystkich tu obchodzi na kogo oddasz głos i co będziesz uealniał. Ja na ten przyklad będę głosował na dwóch takich co ukradli księżyc i będę się domagał żeby go uwolnił ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź