Odp: Spóźnione żale Andrzeja Deca
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Panie Robercie czy pana dzieci po tym jak pan zablokował budowe aqaparku prywatnemu inwestorowi też kąpią sie w fotannie miejskiej? I jak z sumienien i porannym goleniem sie w lustrze? Daje rade patrzeć na odbicie czy plujemy na szybe a żona czyści?
Jak to jest wypominać komuś hipokryzje a nie pamiętać że było się przeciwko budowie na granicznej domu komunalnego. A teraz przed wyborami pis za budową takich domów. No i jak tam budowa City? Przed wyborami wizualizacje, komferencje, plany. Mijają miesiące i czy znaleziono jakiegoś inwestora chcącego budować biurowce a może zciągnięto do budowy city jakiegoś dewelopera. Co pis zrobił od czasu pokazania wizualizacji? Jakie podjął kroki? Pewnie wielkie NIC
Dużo pytań. Zadam i ja. Gazety pisały że po sylwestrze radny Pis, kolega z ławy wjechał w stojące auto jakiegoś studenta. Nie chciał wołać policji. Czy uregulowano koszty naprawy szkód temu studentowi?
Panie Dec, taki demaskujący tekst należał się panu od wielu lat. Dziwię się Kultysowi bo i tak był bardzo delikatny!
Tak właśnie jest jak polityką zajmują się ludzie którzy nigdy wcześniej nie zarządzali firmami lub dużymi grupami ludzi. Dec wymyślił sobie że uszczęśliwi miasto biurowcami. Idea przednia tylko jakoś nie ma chętnych inwestorów żeby porywać się na takie budynki. Może Dec sam wyłoży swoje pieniądze i wybuduje biurowce? To typowy socjalista który wie lepiej i będzie nakazywał innym. Brrr. A myślałem, że już takich nie ma
Ciekawa dyskusja Panowie.... mówię tu o Decu i Kultysie.
Dyskusja może i ciekawa, tylko co z niej wynika? Zgadzam się ze słowami ze wstępu. "Między radnymi iskrzy, a inwestorzy czekają na decyzje i możliwość rozpoczęcia budowy."
Kapitalizm. Wolny rynek. Radni sie kłucą ale robia to samo. Jeden przeciwko sklepowi meblowemu narzucałby profil inwestycji a drugi blokuje co popadnie a raz niewiedzieć czemu za sklepem meblowym. A może obaj powinni pomyśleć o emeryturze i dać działać młodym? Bo teraz zagrywki z centralnym planowaniem mają jak za pzpr
Można mieć różne poglądy polityczne, ale Kultys i Dec to jedyne dwie osoby, podkreślę: JEDYNE!, które w rzeszowskiej radzie miasta mogą merytorycznie prowadzić dyskusję o sprawach Rzeszowa. Nie wiem, który z nich ma rację. Myślę sobie sama, że inwestorzy powinni znaleźć wspólny język z miastem. To interes nas wszystkich.
Na drugiej części ogródków, tej z nie uchwalonym planem, Castorama chce budować wielki parterowy blaszak. To jak się zachowają radni zweryfikuje ich obecne spory. W każdym razie ja to zapamiętam i do tematu wrócę... panowie!
Castorama przeca już jest. To Ikea tam ma być
Decu struty cały tydzień chodzi. Po co było tak chłopa wypunktowywać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź