Odp: Jednak prezydent zrezygnował...
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Po co budować.. przecież JUŻ jest akwapark na fontannie multimedialnej. Taki typowy dla naszego miasta "akwapark dla ubogich". Taka kolejna rola fontanny, która wg jednego z wiceprezydentów pełni już role "filharmonii dla ubogich".
Czekamy na kolejne "zastosowania" fontanny w obszarze wsparcia ludności miasta Rzeszowa. W sumie jakby się uparł to i elementy "kina dla ubogich" by się człek doszukał.
Zenon idz strzykac jadem gdzie indziej. Prawda taka ze aqaparkiem bedzie jak z fontanna multimedialna. Tez była niepotrzebna a teraz tyle ludzi ze nie mogę usiasc i oglądnąć. A piszę że będzie bo po wyborach rusza budowa. Mieszkańcy a raczej mała 20/30 osób g z 12 tyś osiedla nie może decydować o nie swojej własności za większość. Nikt nie idzie na wojne przed wyborami gdy niedograneszczeguly.
Prosiaku idź poczytać słownik ortograficzny. Poczytaj trochę, spróbuj coś napisać ze sto razy by Ci się ugruntowało a potem pouczaj ludzi.
W zime ten park świeci pustką zwłaszcza że zimno i po 15 ciemno. Duży ogrzewany obiekt w tym miejscu byłby oblegany przez dzieciarnie i rodziców. A tak głupota wygrała i pół roku łąka będzie pusta nie liczac żuli. Prezydent po wygranych wyborach powinien to wziąść pod uwage.
No i proszę. Tylko konsekwencja w postawie rzeszowian może wyperswadować różne chore pomysły! Przydałoby się tak jeszcze z buspasami!
Dzisiaj już na kilku portalach piszą że po wyborach miasto przeprowadzi sondaz. Taki dokładnie jak był po aferze z zakazem jazdy rowerów na deptakach i miasto da szanse wypowidziec sie i zaglosowac wszystkim mieszkancom. Bo teraz Przeciw jest 100 osob a Rzeszów ma z 200 tyś?
...przepraszam przeciw jest zebrane 1000 (tysiąc) podpisow a nie sto
Czyli przed wyborami powiemy wam jak zrobimy dla was - mieszkańców Baranówki - dobrze, a po wyborach wytłumaczymy wam, dlaczego musimy postąpić inaczej. Jak władza mówi że weźmie - to weźmie, a jak mówi że da - to mówi. Świat się nie zmienia.
Kto ma rozum i umie z niego korzystać ten wie, że protest wcale nie był głównym (i jedynym) powodem zmiany decyzji Ferenca.
Prezydent wykorzystał fakt "niezadowolenia" mieszkańców jako atut w swojej talii ... ;-) Dzięki temu wyszedł obronną ręką z tej rozgrywki.
I może z "czystym sumieniem" ;-) teraz wszystkim powiedzieć:
"Ja tak bardzo chciałem tam budować, ale cóż, nie mogłem przecież działać wbrew woli mieszkańców ..."
PS
Przypomina mi to sytuację z przed ok. 1,5 roku gdy wycofywał się w podobnych okolicznościach z budowy nowej drogi w rejonie Miłocińskiej ...
Ostatnio edytowany przez jasiop (2014-08-21 07:59:12)
Ha ha ha, macie nieaktualne dane. Na portalu gdzie pisze pan Dec wiec nie jakims pierwszym lepszym o nie sprawdzonych informacjach : rzeszow-news (.pl) piszą coś zgola innego. Wyguglujcie sobie albo wejdzcie na rzeszown news "Plan budowy aquaparku na placu Sybiraków odłożony na czas wyborów"
"...Ha ha ha, macie nieaktualne dane."
Nooo, chłopie, skoro pan Dec z PO wypowiada sie na tym portalu to pewnie nawet prognoza pogody też jest tam najaktualniejsza.
A ja ci powiem, że to bajdurzenie Ferenca nie ma w tym momencie znaczenie. On pewnie na złość protestującym ma ochotę wybudować ten aquapark. Co bedą mu dyktować? W końcu to miasto jest tylko jego!!!!!
Tyle że Womak nie będzie już finansować basenu bo mu się to nie opłaca. Sprawa upadła na wiosnę gdy nie można było przekazać inwestorowi działki pod budowę marketu budowlanego. Każdy choć trochę zorientowany w sprawach miasta to wiedział. Tylko kilku polityków cały czas robi ze sprawy cyrk.
Radze ci Meksyk, ty też wstrzymaj w tej sprawie swoje emocje bo się jeszcze posikasz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź