Odp: W myśl tej opinii Korwin-Mikke powinien odejść ze sceny
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Panie Andrzeju Decu. Proponuję myśleć, to naprawdę nie boli!. To, że Korwin-Mikke ma takie poparcie. to już nikogo nie powinno dziwić, zwłaszcza PO, której jest Pan członkiem. Macie z Korwinem sytuację, którą sami wywołaliście - wielka granda w kraju Polan. Ja z kolei nadziwić się nie mogę nad pańskim tupetem. Jak bym nie znał pańskiej działalności , to może bym uwierzył. Ostatnio są modne sztabki złota w obiegu. Pan jak się rano budzi, to proszę mieć świadomość, że miasto Rzeszów za ostatnią dobę zadłużyło się o kolejne 2 kilogramy tego kruszcu. I z taką świadomością powinien się Pan budzić codziennie.To Wasza członków PO wina, że do tego dopuściliście w miejskiej radzie. O Korwina się Pan nie martw, da sobie radę. Gdyby zrządzeniem Opatrzności miał wpływ na losy kraju, regionu czy miasta, to jest jeszcze w Polsce dostatecznie ludzi odpowiedzialnych, którzy mu w tym pomogą. Ograliście młodych niemal do zera, nie mają wielkich szans w kraju. To się jednak zmieni.
Odrobina honoru z pańskiej strony i uczciwość w myśleniu doprowadziła by Pana do tego, że z polityki by się Pan wycofał. To jednak nie w pańskim stylu. Pan już myśli jakby tu ze swoją kompaniom towarzyszy przez sito wyborcze przebrnąć. Młodzi przeszkadzają to atak na młodych. Czas najwyższy by się już nie udał. To Pan jest autorem tego niemal historycznego e-maila po katastrofie smoleńskiej rozesłanego do bardzo wielu osób w tym mieście, ścieśniającego się do treści - ruki po szwam, małczat. Koniec z milczeniem. czas pisać prawdę. To jeszcze wolno, chociaż coraz trudniej. Za milczenie w sprawach kardynalnych zapłacimy wszyscy, a Pan w źle prowadzonych sprawach miasta Rzeszowa szczególnie.
Panie Decu Andrzeju, cytując klasyków: wyczuwam wielki STRACH jak na tak marny opór, czytaj: Korwina...
Jak już napisałem to w innym poście: polityków tak jak pieluchy trzeba często zmieniać. Z tego samego powodu... problem w tym, że to, na co niektórzy chcieliby zmienić (jak podobno sondaże wskazują), to pieluchy wyjątkowo zużyte i... zaniedbane. I dlatego Krowin jest tutaj niejako wyjątkiem. Marnym, ale zawsze...
S.
To pan Andrzej Dec jest z PO? Chciałbym panu podziękować że bede pracował do śmierci. 67 lat w zawodzie fizycznym to marne szanse doczekania emerytury! Po 55 roku przy badaniach wysokosciowych lekarze nie podbijaja badań okresowych! A mają je wszyscy zwiazani z budownictwem, energetyka... Mój ojciec w wieku 56 lat w budowlance emerytura - chory kręgosłup, stawy, serce. Dziś gdy budowlanka to prywatne firmy z praca nie 8h (jak miał mój ojciec) ale 10/12 skazaliście ludzi na cierpienie, bezrobocie i śmierć.
Czas na zmiany. Zgadzam się z tym hasłem. Pora już podziękować platformie za rządzenie.
A za co ma odejść Korwin z polityki? Że wytrzaskał Boniego bo ryju. Za to co PO odwaliło z zamachem smoleńskim i za nocny zamach na wolną (jeszcze) prase dużo wyborców zaglosuje na Korwina. Tak żeby codziennie miał w zasięgu rąk ta partie. Ja zapytam kto gorszy? Korwin bo mu posciły nerwy czy Niesiołowsi z jadem nienawisci ktory co wypowiedz to tylko wrzucac do youtuba czy minister od zegarków czy Wasz bury koalicjant z chorym kręgosłupem że nie może dzwigać sztabek złota?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź