"... Ciekawe czy szczery był wtedy czy teraz?... "
Pewnie, że ciekawe. WTEDY - klaskałeś jak cała reszta tutaj... Teraz już się nie podoba, nie?.. Typowe.
Ad. Koleś:
W pewnym sensie Masz rację. Poświęciłem sporo czasu i środków na realizację projektów edukacyjnych, pro publico bono. Nie było i nie jest łatwo. Zrozumiałem jednak, że jeśli do władzy dorwie się ekipa kumotrów Kaczyńskiego – szanse na jakiekolwiek ambitne projekty kulturalne i popularnonaukowe w mieście – zmaleją do zera bezwzględnego… Pozostaną idiotyczne awantury o odrapane stołki w szkołach, niekończące się debaty o budżecie obywatelskim i inne takie bzdety… A szczytowym osiągnięciem „edukacyjnym” będzie Podkarpacka Akademia Samorządowa…
Napinacie się na krytykę kandydatury Kowala? A po grzyba ktoś wyciąga takie kotlety z odrzutu? Zamiast mydlić oczy spadochroniarzami, miejcie odwagę przyznać, że NIE MA sparingpartnera dla urzędującego prezydenta: ani z miejscowych idoli ani z importu. I żadne teorie tego nie zmienią. Za późno. Jak zwykle: o cztery lata za późno…
"... Zawsze lepiej schować sie na forum... "
Lepiej schować się w kapuście. Na razie: ja piszę pod zarejestrowanym nickiem, wiadomo do kogo należącym, Ty i reszta - ujadasz zza krzaka. Pod pozorną anonimowością... forum... Masz jaja, żeby się przedstawić? Dawaj...