Odp: Jednak istnieje nowoczesny Rzeszów
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Całkiem fajne te niektóre budyneczki I kto by pomyślał, że w Rzeszowie takie są:)
Spójrzcie na fotki Polfy i Skarbca. Ja tu wyraźnie widzę pierwiastki męski i żeński A tak daleko są od siebie, dzieli ich całe miasto.
No coś w tym jest, jakby się dobrze wpatrzyć I jakie wymowne... Polfa kojarzy mi się z lekami, a te zazwyczaj mają na celu polepszenie zdrowia i nastroju, a skarbiec...
Może w tym coś jest. Zwłaszcza że oba budynki projektował ten sam architekt Ciekawe co by na taką interpretację powiedział?
A co powiecie na to?
http://www.m-take.com/e/work.asp?ID=BOI4
Widać czasem jakieś dłuższe braki skutkują "wielkimi" dziełami
A ja widzę dużą rybkę, a konkretnie wieloryba
Ten post jest jakby dalszą częścią mojej wypowiedzi o tworzeniu rzeczy wartościowych w otoczeniu. Bardzo się cieszę że pokazaliście tego typu rzeszowską architekturę. Ona świadczy właśnie o tym, że nawet gdy większość zadowala się kiczem i miernotą, to są wyjątki, które tworzą rzeczy wykraczające poza teraźniejszość. I to właśnie one po stokroć bardziej mówią o OBLICZU MIASTA niż płytka, dopasowana do standardu twórczość.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź