Odp: Błędne wojaże prezydenta w Dubaju
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Dubaj w Rzeszowie, Europa w Poznaniu. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia i no comment.
Bardzo trafny i skondensowany tekst na temat tego co się dzieje w Rzeszowie.
Rozmawiam ze znajomymi i mam wrażenie że Rzeszów to dwa różne miasta. Jedno czyste, schludne, z nowo budowanymi budynkami. Drugie z problemami w znalezieniu pracy, zadłużone, bez rozwojowych inwestycji. W obu przypadkach znajomi podają konkretne przykłady i pradwopodobnie racja jest po obu stronach. Ja bywam w Rzeszowie od czasu do czasu i widzę dużo korzystnych zmian. Ale prawdą też jest że niewielu znajomych chce wrócić do Rzeszowa z braku perspektyw kariery. Może po prostu Rzeszów musi jeszcze poczekać na czas prosperity i wybicia się w Polsce?
>Rozmawiam ze znajomymi i mam wrażenie że Rzeszów to dwa różne miasta.< Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdy wyciągnie się średnią i to wnioswk jest taki. Rzeszów rozwija się średnio.
Dubaj w Rzeszowie? Rozśmieszacie mnie do łez. Prezydent niech lepiej zainteresuje się bałaganem przestrzennym i chaosem jaki wywołał blokując rozsądne planowanie przestrzenne. Niech rzeczywiście odwiedzi kilka miast europy i zastosuje przyzwoite rozwiązania a dopiero później niech sobie lata do Dubaju. Już za własne pieniądze.
"Prezydenta Tadeusz Ferenc uczestniczył właśnie w kolejnej eskapadzie miejskiego magistratu do Dubaju. Przynajmniej z oficjalnych zapowiedzi wyjazd ten ma przynieść miastu świeże pomysły do nowoczesnych rozwiązań." - Co za ściema. napiszcie wprost. Przecież taki wyjazd to wymarzony wypoczynek i relaks w super miejscu za nasze pieniądze. Może szanując tak głos "ludu" zaprosi na taką wycieczkę innych rzeszowian, może przynajmniej fundnie bilety lotnicze uzdolnionej młodzieży?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź