Odp: Teatr Siemaszkowej znowu zaskakuje
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
Zamiast podnosić poziom kultury ogólnej mieszkańców stołecznego miasta Rzeszowa i mieszkańców okolicznych wsi, przemianowanych ostatnio na miejskie osiedla, a także mieszkańców całego Podkarpacia, to widz który odwiedzi ten przybytek sztuki teatralnej, już na wstępie sprowadzony jest do roli uczestnika idioty. I i II Najazd Awangardy, to taki współczesny najazd Hotentotów lub jak kto woli Buszmenów ( to wg wersji filmowej z C.K. Dezerterów). Bzik Totalny, to zapewne lokalna wersja Oddziału Zamkniętego, ot taki Lot nad Kukułczym Gniazdem. Rozważnym uczestnikom polecam przeczytać uprzednio Socjologię Piotra Sztompki , Wydawnictwo Znak, Kraków 2004 str. 592-595, by się nie nabierać na GLOBALIZACJĘ KULTURY, chociażby na jeden z czterech zamieszczonych tam opisów tejże wg Ulfa Hannerza. Trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, jak lokalna dyrekcja odlutuje dno od beczki pełnej prymitywnych wynalazków i z beczki można będzie uczynić rurę spustową, czego i kogo dopiszcie to już Państwo sami
Tom!!!! A skąd wiesz co będzie prezentowane w czasie tej imprezy? Jesteś jasnowidzem?
Papamobile.Tej nocy, to chyba tylko my dwaj siedzimy przy komputerze. Jasnowidzem nie jestem, to oczywiste. Co do meritum się nie wypowiadałem. Miałem i mam obiekcje co do nazywania sztuk wszelkich najazdami i bzikami. To jest prymitywizm obrażający uczestników. Powiedz po takim spotkaniu znajomym, że uczestniczyłeś w Bziku Totalnym.Widzę ich reakcje. Widzę także już taką recenzję: bardzo dobry podkarpacki poeta, tu nazwisko i imię, zaprezentował się wczoraj w Bziku Totalnym, ze swoim dorobkiem literackim. Publiczność była zachwycona. Kto tu kogo robi idiotą, Trudno dociec, czy już wiadomo.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź