26

Odp: Niepokojące losy klubów w Rzeszowie

muzyka rozrywkowa nie jest zła. ale jeśli oprócz niej nie ma bardziej ambitnych propozycji, to; czym chata bogata; pop kultura aspiruje do rangi kultury wyższej. dodając do tego niewygórowane aspiracje ludu pracującego rządzą galerie handlowe i disco polo w klubach typu live.

27

Nie wytrzymam, muszę to napisać. Myślałem do tej pory że choć trochę orientuję się w sprawach wychowania i kultury ale widocznie jestem strasznie zacofany. Kompletnie nie wiem kto to jest Robert Wróbel sad sad sad sad sad

28

Robert W., to wolny ptak i kto wie czy właśnie teraz nie jest jego czas...? Może jako wolny strzelec, nieograniczony czasem i przestrzenią będzie tworzył ciekawsze wydarzenia niż do tej pory?

29

"... Robert W., to wolny ptak i kto wie czy właśnie teraz nie jest jego czas...? .."

Tak, tak, tak. Mają podobno zatrudnić w Rzeszowie SOKOŁY do polowania na drobne PTACTWO. Istotnie, to może być też CZAS na WRÓBLE. smile

30

kultura.... hmmm to słowo może znaczyć wiele...
hardcorowcy \\\"kulturyści\\\" mogą skreślać akademię - ale to piękny rozdział w życiu Rzeszowa.
Spędziłem w tym mieście cudowne lata 1998 - 2006...
Słowa cudowne zawdzięczam głównie Akademii smile
Idąc tam na imprezę czułem klimat - inny świat w którym chciało się bawić, żyć, odpoczywać....
Pamiętam cudowne koncerty Kory, Kazika, ale i Echopleksa, Benny Benasi czy Soniq... jak również wspaniałe Stare Dobre...
zwisające lusterka - odwrócone do góry nogami kłosy kukurydzy ------------------ po prostu pełen odlot...
środy z prawdziwą muzyką techno, jazda z winyli + Karol XII ;>  - tego na naszym terenie - no oprócz Screamu w Nowym Sączu nie było...
rozumiem kulturę - chodziłem do teatru filharmonii - pięknie smile
ale chwile odlotu w akademi będę pamiętał do końca życia.
Co jakiś czas słucham piękną etiudę i wspominam wspaniałe chwile.

31

Już nie jestem studentem...
wydałbym dużo pieniążków aby wejść w ten wspaniały klimat, k tóry dawała mi Akademia.
Akademio wróć! - Wróbel - znasz ludzi! Spraw aby w Rzeszowie nadal można było się bawić przy gwiazdach światowego formatu...
prawdziwi fani Akademii - piszczie swoje uwagi na akamus@wp.pl

32

R.Wróbel zajmuje się teraz LUKRem. Jakoś cicho wszystko wystartowało, ale na zdjęciach widzę, że klub może mieć klimat. Proszę o opinię byłych klientów Akademii ;>