Odp: Zapiski ko(s)miczne - raport 10
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
$ip = ''; if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])){ $ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']; } else { $ip=$_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } ?>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.
widziałem ten portret vlakasa ale o co chodzi z orleanem to nie wiem
Jeżeli Mi pisząc o portrecie Vlakasa ma na myśli obraz "Przerwa w bitwie, czyli sraczka samuraja" to też widziałem. I to dwa razy. Pierwszy raz jakie 24, albo 25 lat temu na wystawie (w Polsce) gdzie było jeszcze co najmniej kilkanaście innych obrazów tego artysty, o takiej rycersko-motocyklowej tematyce. Byłem wtedy jeszcze licealistą ale stamtąd pamiętam tytuł obrazu. Podejrzewam, że obraz ten przeleżał te lata w jakimś magazynie i teraz ktoś je opróżnił przygotowując tą European Art Gallery
Przecież ta galeria to tylko wypełniacz. Zresztą mam wrażenie że zniknie jak tylko Półtorakowa złapie jakiegoś najemcę z ciuchami. Tak na marginesie to PESELOWCY są zachwyceni obrazami i mają poczucie obcowania ze sztuką. Nawet stare plakaty z teatru robią na nich wrażenie. Chyba Półtorakowa miała rację. Nie ma co się silić na wielkie dzieła. Wystarczy przywieźć coś z magazynu a PESELOWCY będą zachwyceni.
A o co chodzi z tym Orleanem?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź