1

Odp: Hubert Bisto zmienił nazwisko!

Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat tego artykułu.

2

No to rodzice są dumni z synusia.  Jeśli kryterium wyboru nazwiska była jego unikalność i mała liczba w populacji czy rozpoznawalność to mógł wybrać Psikuta bez S na końcu

3

Hubert Psikuta s łyszał?

4

Czytaj artykuł do końca a nie tylko połowę z tytułem półgłówku. Wynika z niego właśnie to że mama, jak widzi, to jest bardzo dumna, a ojcu najwyraźniej już dawno nie zależało.

5

Wielu ludzi staje w życiu przed dylematem podjęcia radykalnych zmian. Jeśli panu Hubertowi pomoże w tym przyjęcie nazwiska mamy to szczęść mu Boże. Ma do tego prawo.

6

Niedawno rzucił mi się w oczy artykuł z pierwszej strony pewnego brukowca, o tem że jakaś gwiazdeczka na planie superserialu zdjęła szpilki, bo zmęczona była... w innym z kolei stało, iż Edi Górniak - zassała cukierka. Też na planie. Teraz to. Brawo twinn! Sezon jak widać w pełni... Czekamy na niesamowitą informację o tym, że panie Tecia z Baranówki  ma kłopoty z kotem Teosiem, któren obraził się na kuwetę... lol

7

O ja Cię! To taka ważna i poważna informacja, że aż gwiazdy z nieba spadają ;-)

8

Mam ważniejszy news. Dziś gdy czekałem w upale na burze z wywieszonym jęzorem na balkonie usłyszałem jak jakiś starszy człowiek woła do psa- Do Bulu do nogi.

9

Pan Bisto Centkowski Biśto zmienia nazwiska by komornikom utrudniać zadanie sciągnięcia długów. Ten żałosny typ pozycza pieniadze i ich nie oddaje. Internet az huczy. To zlodziej ktory jest spalony w Rzeszowie teraz probuje w Krakowie pooszukiwać skacząc do warszawy. Bisto Centkowski. Oddaj pieniadze.

10

Ja tak chciałam w ramach odpowiedzi na komentarz Pana Piotra coś napisać. Rozumiem, że ma Pan jakieś dowody na poparcie swoich słów. Bo mnie akurat się wydaje, że większość takich negatywnych jak Pańska informacji na temat mojego siostrzeńca generuje właśnie Pan, chyba, że to splot okoliczności (to samo imię). Od jakiegoś czasu zatruwa Pan życie nie tylko jemu, ale całej naszej rodzinie. Można to zauważyć na różnych forach i portalach. Jeśli Hubert jest Panu coś winien, proszę iść do Sądu i domagać się sprawiedliwości, bo na ten moment jest Pan tylko człowiekiem ziejącym nienawiścią do kogoś, komu się w życiu coś udało. Przeciwko mojemu siostrzeńcowi nie jest prowadzone żadne postępowanie komornicze, nie jest także prowadzona żadna sprawa Sądowa. Chciałam tylko Panu powiedzieć, że przestał Pan być anonimowym człowiekiem i wiele osób obserwuje i dokumentuje Pańskie działania.

11

Może jesteśmy spokrewnieni. Mieszkam na Kujawach, niedaleko Włocławka.

12

W Polsce jest 597 osób o nazwisku Centkowski.
Zamieszkują oni w 109 różnych powiatach i miastach. Najwięcej zameldowanych jest w Aleksandrów Kujawski, a dokładnie 91.
Dalsze powiaty/miasta ze szczególnie dużą liczbą osób o tym nazwisku Włocławek (30), Radomsko (29), m. Toruń (25), Warszawa (23), Kołobrzeg (20), m. Włocławek (18), Grodzisk Mazowiecki (17), m. Bydgoszcz (14) i m. Siedlce z liczbą wpisów 14.